PARKET REINIGEN

Laat uw parket vakkundig reinigen en door gecertificeerde parketteurs

Parket reinigen

Parket reinigen door de parketschuurspecialist. Wanneer uw vloer niet gelakt is wordt hij gereinigd voor de behandeling. In dit geval hoeft er dus niet geschuurd te worden. Wij gebruiken uitsluitend de beste reinigingsmiddelen en hebben voor elk type parket het juiste product. Parket reinigen gebeurd op een vakkundige manier en zorgt er voor dat u vervuilde vloer uiterst grondig word gereinigd zodat deze klaar is om behandeld te worden met de juiste behandeling. Uiteraard zullen wij u voorzien van ons deskundige advies.

Naast parket reinigen kunt u er ook voor kiezen om uw vloer opnieuw te laten oliën of te behandelen met hard wax. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden om uw parket vakkundig te laten reinigen.

parket reinigen

Wanneer moet ik mijn parketvloer laten reinigen?

• Uw vloer zwaar vervuild of verontreinigd is

• Licht kleurverschil wil laten wegwerken

• Een beschermlaag wil laten aanbrengen

• Minder stof wil aantreffen op uw vloer

• U wilt graag een andere kleur vloer

• Kleine krasjes en deukjes wilt verwijderen


Bel ons voor een afspraak op +31(0)30 227 1672

Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Parket reinigen en oliën

In sommige gevallen is het mogelijk uw parket te reinigen. Dit wil zeggen dat de oude olie van het vloer oppervlak word verwijdert. Na het reinigen van de parket vloer word deze behandelt met parket olie. U kunt kiezen uit een ruim assortiment olie. Of u kiest voor een moderne white wash olie of toch liever voor een naturel olie om de ware kleur van de vloer weer tot leven te brengen, graag adviseren wij u over de mogelijkheden hiervoor. Laat u parket reinigen en oliën door de parketschuurspecialist en neem vandaag nog contact met ons op.

Parket reinigen en lakken

Wanneer de vloer niet ernstig beschadigt is of nauwelijks krassen heeft, kunt u kiezen om uw parketvloer te laten reinigen. Een voorwaarde hiervoor is wel dat uw vloer voorzien is van olie en niet van lak. Wanneer u vloer voorzien is van olie en een grondige opknapbeurt kan gebruiken dan is parket reinigen en lakken een goede keuze. Nadat wij uw parket grondig hebben gereinigd kunnen we deze voorzien van een lak behandeling welke u vloer optimaal beschermt tegen vervuiling en beschadiging. Er zijn diverse kleurmogelijkheden om uit te kiezen, dus voor ieder interieur een passende kleur. De lak zorgt er namelijk voor dat de bovenlaag van de vloer gesloten is waardoor u vloer weer jaren mee kan. Laat uw parket reinigen en lakken door de parketschuurspecialist en ga voor echte kwaliteit, onze meester parketteur adviseert u graag over de mogelijkheden.

Parket reinigen en hardwax

Heel eenvoudig in gebruik is parket reinigen en hardwax als afwerking van uw parket. Net als bij lak is uw vloer beschermd doordat de bovenlaag gesloten is. Een goed optie als u bijvoorbeeld kinderen heeft, reinigen en hardwax zorgt ervoor uw parket vloer te beschermen tegen vocht. Er zijn ruim 25 verschillende kleuren hardwax beschikbaar in de soorten zijdemat en mat. Zijdemat geeft een glanslaag over de vloer vergelijkbaar met lak, daar waar de mat variant zorgt voor een zelfde uitstraling als een welke bewerkt is met olie. Graag helpen wij met het zoeken naar de beste oplossing voor uw vloer passend bij u interieur. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button