Parket Schuren Amersfoort

Parket schuren Amersfoort door de Parketschuurspecialist. Wanneer u uw parket wil laten schuren door een echte specialist, kies dan voor de Parketschuurspecialist. Bent u dus woonachtig in Amersfoort en omstreken dan zijn wij de lokale partij voor parket schuren Amersfoort. Al ruim 30 jaar zijn wij met ons team actief in de regio Amersfoort om parketvloeren welke veroudert, beschadigt of vervuild zijn te schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Wanneer u contact opneemt met ons voor parket schuren in Amersfoort komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs op locatie om de parketvloer grondig te inspecteren. Zodoende zijn wij in staat om tot vakkundig advies te komen voor hetgeen u voor ogen heeft met uw parketvloer. Kies voor parket schuren Amersfoort en kies voor kwaliteit!

Wij van de Parketschuurspecialist gaan uiterst zorgvuldig om met uw vloer en weten als geen ander wat er nodig is om de vloer er dus weer als nieuw te laten uitzien. We schuren de vloer minimaal 3 a 4 keer grondig van grof naar fijn en polijsten de vloer uitvoerig zodat deze volledig vlak en egaal is. Vervolgens behandelen we de parketvloer met een olie, lak of hard-wax. Wij hebben het grootst mogelijke assortiment aan olie, lak en hard-wax om zeker te zijn dat er altijd precies die kleur is welke u voor ogen heeft, passend bij uw interieur.

Neem vandaag nog contact op met de Parketschuurspecialist, wij zijn 7 dagen te bereiken op +31(0)30 227 1672. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen middels ons offerte formulier.

De voordelen van Parket Schuren Amersfoort

Wat zijn voor u de voordelen van parket schuren Amersfoort? Het grootste voordeel voor u is dat wij een lokaal bedrijf zijn en ons vestigingsadres dus op enkele minuten afstand is van Amersfoort. Wij kunnen daarom altijd wel even in de middag of avond bij u langs komen om uw parketvloer te inventariseren. Wij willen uw parketvloer graag eerst even gezien hebben alvorens we overgaan tot uw parketvloer schuren bij u in Amersfoort. Zodoende kunnen wij u altijd vakkundig advies geven en samen tot de mooiste en beste oplossing komen voor uw vloer. Kies voor parket schuren Amersfoort en kies voor uw lokale specialist, wij zijn altijd in de buurt!

Over Parket Schuren in Amersfoort de Parketschuurspecialist®

Van oorsprong zijn wij een bedrijf uit Utrecht en al jarenlang hebben wij vele projecten uitgevoerd in Amersfoort. Wij hebben door deze jarenlange ervaring het parket schuren tot onze specialiteit gemaakt en leveren per jaar meer dan 400 vloeren op verdeeld over particulieren en bedrijven. Ons team bestaat uit 3 man en is familie van elkaar, bekijk gerust eens onze over ons pagina. Wij zijn allemaal gediplomeerd als erkend parketteur o.a. Bona gecertificeerd vakman. De eigenaar is al ruim 30 jaar erkend meester parkketteur en voert de projecten uit samen met zijn team. Kies voor parket schuren Amersfoort en beleef u vloer dus weer als nieuw.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES