Parket Schuren Amersfoort

Werkzaam in Amersfoort

37 jaar ervaring

Parket Schuren Amersfoort
Parket Schuren Amersfoort

Parket schuren AMERSFOORT

Parket schuren in Amersfoort door de Parketschuurspecialist. Wanneer u uw parket wil laten schuren door een echte specialist, kies dan voor de Parketschuurspecialist. Bent u dus woonachtig in Amersfoort en omstreken dan zijn wij de lokale partij voor parket schuren Amersfoort. Al ruim 30 jaar zijn wij met ons team actief in de regio Amersfoort om parketvloeren welke veroudert, beschadigt of vervuild zijn te schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Wanneer u contact opneemt met ons voor parket schuren in Amersfoort komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs op locatie om de parketvloer grondig te inspecteren. Zodoende zijn wij in staat om tot vakkundig advies te komen voor hetgeen u voor ogen heeft met uw parketvloer. Kies voor parket schuren Amersfoort en kies voor kwaliteit!

Waarom uw Parket schuren in Amersfoort

Wij van de Parketschuurspecialist gaan uiterst zorgvuldig om met uw vloer en weten als geen ander wat er nodig is om de vloer er dus weer als nieuw te laten uitzien. We schuren de vloer minimaal 3 a 4 keer grondig van grof naar fijn en polijsten de vloer uitvoerig zodat deze volledig vlak en egaal is. Vervolgens behandelen we de parketvloer met een olie, lak of hard-wax. Wij hebben het grootst mogelijke assortiment aan olie, lak en hard-wax om zeker te zijn dat er altijd precies die kleur is welke u voor ogen heeft, passend bij uw interieur. Ervaar uw vloer weer zoals de eerste keer en neem direct contact op met de Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vrijblijvende afspraak maken?

 • Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen.
Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

De voordelen van parket schuren Amersfoort

Wat zijn voor u de voordelen van parket schuren Amersfoort? Het grootste voordeel voor u is dat wij een lokaal bedrijf zijn en ons vestigingsadres dus op enkele minuten afstand is van Amersfoort. Wij kunnen daarom altijd wel even in de middag of avond bij u langs komen om uw parketvloer te inventariseren. Wij willen uw parketvloer graag eerst even gezien hebben alvorens we overgaan tot uw parketvloer schuren bij u in Amersfoort. Zodoende kunnen wij u altijd vakkundig advies geven en samen tot de mooiste en beste oplossing komen voor uw vloer. Kies voor parket schuren Amersfoort en kies voor uw lokale specialist, wij zijn altijd in de buurt!

Parket Schuren in Amersfoort door Parket schuur specialist®

Van oorsprong zijn wij een bedrijf uit Utrecht en al jarenlang hebben wij vele projecten uitgevoerd in Amersfoort. Wij hebben door deze jarenlange ervaring het parket schuren tot onze specialiteit gemaakt en leveren per jaar meer dan 400 vloeren op verdeeld over particulieren en bedrijven. Ons team bestaat uit 3 man en is familie van elkaar, bekijk gerust eens onze over ons pagina. Wij zijn allemaal gediplomeerd als erkend parketteur o.a. Bona gecertificeerd vakman. De eigenaar is al ruim 30 jaar erkend meester parkketteur en voert de projecten uit samen met zijn team. Kies voor parket schuren Amersfoort en beleef u vloer dus weer als nieuw.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button