Parket Schuren Bilthoven

Werkzaam in Bilthoven

37 jaar ervaring

Parket Schuren Bilthoven
Parket Schuren Amersfoort

Parket schuren Bilthoven

Parket schuren Bilthoven, laat het schuren van uw parket vakkundig uitvoeren door een echte specialist. Niets zo gezellig als binnenkomen in uw eigen woning en meteen een prachtige parketvloer te zien die perfect bij de stijl van de woning past en daarbij van topkwaliteit is! Het onderhoud van uw vloer is dus een van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een gezellige, leefbare woning, hoewel dit vaak wordt onderschat. Een ervaren team van parketteurs beseft dit echter maar al te goed, en wil u dan ook de mogelijkheid bieden van een professionele aanpak te genieten. Op die manier wordt dus niet enkel de kwaliteit van uw vloer een niveau hoger getild, maar kunt u dus ook méér halen uit uw woning als geheel!

Waarom uw Parket schuren in Bilthoven

Als u in Bilthoven woont of omstreken, en u wilt te weten komen wat zo’n professionele aanpak kan bieden, dan kunt u gerust zijn: het team van experts pakt elk probleem deskundig aan, met veel geduld, nauwkeurigheid én natuurlijk kennis van zaken. Om het resultaat naar wens te maken, moet de vloer natuurlijk wel eerst geanalyseerd worden. Oneffenheden en schade worden dus opgespoord, en op basis daarvan kiest de professional de beste schuurmachine om die weg te werken. Na het behandelen kijkt hij of er nog verbeteringen aangebracht kunnen worden, en zo ja, op welke manier. Extra maatregelen zoals het aanbrengen van olie of lak zijn ook een mogelijkheid, en garanderen dat uw vloer dus nog kwalitatiever en duurzamer wordt! Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 1672 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Uw parketvloer afwerken met olie voor de meest natuurlijke uitstraling

Een van de beste manieren om nog méér uit uw parketvloer te halen, is door deze dus te laten behandelen met olie. De olielaag wordt op zorgvuldige wijze op het parket aangebracht, en dat brengt enkele interessante oordelen met zich mee:
  • De vloer ziet er beter uit. Eerst en vooral zal de vloer er dus nieuw en verzorgd uitzien, wat natuurlijk van belang is als u uw woning comfortabeler en stijlvoller wilt maken.
  • Uw parketvloer is veel duurzamer. De olielaag beschermt het parket tegen schade, slijtage en veroudering, waardoor u er op de lange termijn veel minder kosten aan heeft!

Wilt u meer informatie omtrent parket schuren en oliën? Bekijk dan onze specifieke pagina omtrent deze behandeling van uw parketvloer.

Parket schuren Bilthoven en hard-wax Olie

Uw vloer laten hard-waxen is ten slotte de beste manier om deze nog veel beter te beschermen tegen schade. De wax dringt immers diep tot in de vloer door, via de poriën, waardoor het parket ook van binnenuit wordt beschermd. De voordelen reiken ver:

  • De vloer gaat minder vuil aantrekken. De poriën absorberen de wax helemaal, waardoor vuiligheid zich minder snel in en op het parket kan hechten.
  • Specifieke bescherming tegen zuren. Hard-wax olie is vooral goed bestand tegen zure stoffen, zoals zweet van huisdieren of wijn. En zelfs als vlekken zich hechten, kunnen deze alsnog eenvoudig verwijderd worden!

Parket schuren Bilthoven, laat het over aan een SPECIALIST

Inderdaad, er komt meer kijken bij parket schuren Bilthoven dan u op het eerste zicht zou denken. Voor wie het belangrijk vindt dat ook de vloer van goede kwaliteit is en blijft is de hand van een professional, die over alle nodige inzichten, kennis en materialen beschikt, écht onmisbaar. Een team van parketteurs beschikt over wel 37 jaar ervaring, is gecertificeerd en biedt u een gratis inspectie aan van uw vloer, op locatie. Los problemen met uw vloer dus snel op door contact op te nemen met ons en laat u adviseren omtrent het parket schuren, en u krijgt een prachtig resultaat van uw gerenoveerde parketvloer!

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button