Parket Schuren Breukelen

Werkzaam in Breukelen

37 jaar ervaring

Parket Schuren Breukelen
Parket Schuren Breukelen

Parket schuren Breukelen

Parket schuren Breukelen, wij regelen het graag voor u. Als u de look, feel en kwaliteit van uw woning hoog in het vaandel draagt, dan vindt u ongetwijfeld ook het onderhoud van uw vloer belangrijk. Zeker als u een parketvloer heeft, is het dus essentieel deze regelmatig te verzorgen. Enkel op die manier bent u zeker dat u er nog lang van kunt genieten, én dus ten volle!

Natuurlijk volstaat het niet om de vloer af en toe te dweilen, zelfs als u dit grondig doet. Vaak ontstaan er problemen met een parket waarvoor een professionele aanpak gehanteerd moet worden. Dat is dus precies wat een team van ervaren parketteurs u kan bieden!

Parket schuren in Breukelen Met 37 jaar ervaring

Voor iedereen die in Breukelen of omstreken woont is er goed nieuws: gespecialiseerde parketteurs tillen uw vloer een niveau hoger door deze op professionele wijze, met alle nodige geduld, inzicht én gereedschappen, te onderhouden. Het schuren van een parket mag dan wel een eenvoudige opdracht lijken, niets is dus minder waar. Wenst u graag meer informatie over parket schuren Breukelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Enkel op die manier weet u dus wat u kunt verwachten bij het laten onderhouden van uw vloer! Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

De voordelen van parket schuren in Breukelen

Wat zijn dus nu de vele voordelen van parket schuren Breukelen? Voor u immers op een specialist vertrouwt, is het dus van groot belang te weten wat deze u kan bieden:

  • Een nieuwe, strakke en verzorgde vloer

Een vloer moet er verzorgd en glad uitzien, zeker in een moderne inrichting. Door de vloer te schuren met een speciale machine, garandeert de specialist dat u binnen de kortste keren van een aangenaam, duurzaam parket kunt genieten!

  • Comfortabeler en luxer wonen

Een geschuurde vloer echter is niet enkel aangenaam voor het oog, maar ook om over te wandelen. Wilt u de veiligheid en het comfort van uw parket verbeteren, dan is parket schuren dus essentieel. Laat dit door een expert doen en u zult verrast staan van het resultaat!

  • Een duurzame vloer

Ten slotte zorgt parket schuren in Breukelen ervoor dat deze langer meegaat. Dit is niet enkel doorgaat de vloer vrij wordt gemaakt van oneffenheden en schade, maar ook omdat hij beter beschermd is tegen toekomstige problemen. En denken aan de toekomst is ook in het geval van uw vloer belangrijk!

Parket schuren en lakken

Als u de vloer een moderne, elegante look wil geven, dan is het lakken ervan dus een goed idee. Een professional gaat te werk met een speciale lak, verkrijgbaar in uiteenlopende soorten glans, zodat uw vloer perfect bij de rest van het interieur past. Daarbij is lak erg bestand tegen vuil, impacten van buitenaf en schade, waardoor ook de levensduur van uw vloer verbetert! Bekijk de pagina over het parket schuren en lakken en lees meer over de mogelijkheden.

Uw vloer laten schuren en oliën

Ook is het mogelijk om uw vloer na het schuren te laten oliën. De speciale olie die gebruikt wordt kan vermengd worden met kleurpigment, en dat biedt u dan ook heel wat mogelijkheden op het vlak van stijl en tinten. Daarbij beschermt ook een olielaag het parket optimaal tegen veroudering, schade en oneffenheden. Bekijk de pagina over parket schuren en oliën en lees meer over de mogelijkheden.

BONA gecertificeerd

Als u dus in Breukelen woont en genoeg heeft van uw parketvloer omdat deze oneffen is, er oud uitziet en daarbij niet aangenaam meer loopt (of zelfs onveilig is), vertrouw dan op de expertise van ervaren parketteurs, die stuk voor stuk erkend zijn. Enkel op die manier wordt het resultaat van parket schuren in Breukelen de moeite waard, en kunt u er nog zo lang van genieten. Neem dus snel contact op met een parketteur, en u zult ongetwijfeld verrast staan van wat een professionele aanpak teweeg kan brengen!

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button