Parket schuren & oliën

Laat uw parket vakkundig schuren en oliën door gecertificeerde parketteurs

Parket schuren en oliën

Uw parket schuren en oliën? De Parketschuurspecialist regelt het graag voor u! Parketvloeren zijn bekende vloeren die met de dag meer populariteit verkrijgen. Echter slijt alles na intensief gebruik, zo ook parketvloeren. Bij slijtage is het hoog tijd om uw parketvloer van een goede onderhoudsbeurt te voorzien. Dit kan middels parket schuren en oliën. In drie fasen wordt uw vloer geschuurd: grof, middel en fijn. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met een mooie olielaag.

Waarom parket schuren en oliën

Parketvloeren hebben een zeer duurzaam karakter. Goed gelegd parket gaat jarenlang mee. Echter is goed onderhoud belangrijk. Zonder onderhoud slijt parketvloer sneller. Bent u gesteld op uw parketvloer? Dan is het van essentieel belang om uw parketvloer te voorzien van een behandeling met schuren en oliën. Met een adequate onderhoudsbeurt ziet uw vloer er weer even mooi uit als toen de vloer gelegd werd. Niet alleen is de uitstraling van uw parketvloer belangrijk, maar ook de levensduur. Na een goede onderhoudsbeurt gaat uw parketvloer aantal jaartjes langer mee.

Wanneer moet ik mijn parketvloer laten schuren en oliën?

• krassen & deuken laten verwijderen

• Kleurverschil laten wegwerken

• Beschermlaag aanbrengen

• U wilt graag een andere kleur


Bel ons voor een afspraak op +31(0)30 227 1672

Of vraag vrijblijvend een offerte aan 

Voordelen van parketvloer schuren en oliën

  • Een parketvloer die geolied is, heeft een matte en natuurlijke uitstraling.
  • Met het oliën van parketvloeren heeft u keuze uit een breed aanbod aan verschillende kleuren.
  • Een geoliede parketvloer is goed lokaal te onderhouden. Indien er krassen opkomen, kunt u dit met gemak wegwerken. U ziet geen kleur of glans verschil.
  • Een geoliede parketvloer ziet er zo goed als nieuw uit.

Nadelen van parketvloer schuren en oliën

  • Een niet goed onderhouden geoliede parketvloer, trekt veel vuil en stof aan.
  • Er kunnen vlekken ontstaan met een geoliede vloer.
  • Een geoliede vloer behoud niet voor altijd zijn matte tint. Parketvloeren dienen onderhouden te worden.

Tips voor het onderhouden van geoliede vloeren

U moet dagelijks uw geoliede parketvloer onderhouden door zand, vuil en stof te verwijderen middels een bezem of een stofzuiger.
Daarnaast is er een regelmatige onderhoudsbeurt nodig. U heeft onderhoudsolie nodig om uw olievloer te voorzien van een extra beschermlaag. Daarnaast geeft het een mooie matte glans. Tevens heeft u een intensiefreiniger nodig. Dit product verwijdert moeilijk te verwijderen vuil. Ook heeft u een vlekken verwijderaar nodig. Hiermee kunt u alle vlekken verwijderen van de olievloer. Indien er zich een vlek vormt op uw vloer, is het belangrijk om deze snel te verwijderen. Vlekken trekken snel in een olievloer en dat doet de uitstraling van uw vloer niet ten goede.

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES