Goed onderhoud van uw vloer door parket schuren Leidscherijn

Parket schuren Leidscherijn, door een echte specialist. Niet alleen in eeuwenoude panden, maar ook in prachtige nieuwere woningen in onder meer Leidsche Rijn is een parketvloer een absoluut fraai plaatje. Parket past in ieder interieur en zorgt voor een toegevoegde waarde in zowel modern als klassiek ingerichte huizen. Een parketvloer is sterk en duurzaam en wanneer het op de juiste manier onderhouden wordt kunt u er jarenlang van genieten. Door het intensieve gebruik van de vloer ontstaan er altijd wel ergens krasjes of putjes, bijvoorbeeld door de poten van een stoel of door het speelgoed van je kinderen. Het is dus goed om te weten dat deze ontsierende elementen met parket schuren Leidscherijn altijd netjes kunnen worden weggewerkt.

Mijn parket kan ik toch gewoon zelf schuren?

Is het tijd om uw parket te gaan schuren, dan zit u vast al na te denken over hoe u dat gaat aanpakken. Natuurlijk zijn er gespecialiseerde bedrijven die het parket schuren Leidscherijn voor u kunnen uitvoeren. Aan de andere kant weet u dat u ook een parketschuurmachine kunt huren. Misschien is dat wel wat, denkt u wellicht. Op die manier hoeft u niemand in te huren en bespaart u wat geld.

Zelf schuren, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Op dit moment willen we u graag waarschuwen. We hebben al te vaak een belletje of bericht gehad van mensen die zelf zijn begonnen met het schuren van de vloer en er al snel achter kwamen dat het toch niet ging zoals gehoopt. Integendeel, de vloer was er vaak slechter aan toe dan voor het schuren! Om dit te voorkomen bij uw eigen parketvloer raden we u met klem aan om te kiezen voor ervaren parketteurs voor het parket schuren van uw vloer.

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Vakkundige parketrenovatie door ervaren parketteurs

Voor het beste resultaat met het parket schuren Leidscherijn schakelt u een bedrijf in dat gespecialiseerd is in parketrenovatie. U kunt er dan volledig op vertrouwen dat het schuren en afwerken van uw vloer vakkundig en met precisie gebeurt. Onze parketteurs werken alleen met de beste machines en materialen, zodat uw vloer dus werkelijk weer opknapt van de schuurbeurt. Met perfect afgestelde schuurmachines schuren ze uw vloer in meerdere fases prachtig glad. Indien u dit wenst kan er zelfs stofvrij geschuurd worden, wat ideaal is voor bijvoorbeeld mensen die snel last hebben van irritaties aan de luchtwegen.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Uw parket prachtig laten schuren en lakken

Na het parket schuren Leidscherijn is het tijd om een beschermlaag op de vloer aan te brengen. Een uitstekende optie hiervoor is het lakken van uw parket. U kunt kiezen uit diverse soorten matte en glanzende varianten. Bespreek uw voorkeuren zeker met onze parketteurs, zodat zij de ideale afwerking van uw vloer kunnen verzorgen. Zo kunt u kiezen voor een ultra matte lak om zodoende de natuurlijke uitsraling van de vloer te behouden, ook kunt u kiezen voor een glanzende variant. Wat u ook kiest de mannen van parketschuurspecialist staan voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies. Heeft in interesse in parket schuren en lakken door een echte specialist? Neem dan u vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie en offerte.

Sfeervolle renovatie door middel van parket schuren en oliën

U kunt ook kiezen voor een behandeling met parketolie op uw zojuist geschuurde vloer. De parketvloer komt er dan naturel en mat uit te zien. Afhankelijk van uw wensen kan er worden gezorgd dat de vloer precies dezelfde kleur krijgt als voor het schuren of juist een heel andere kleur krijgt. Om de ideale kleur te kunnen kiezen is het verstandig om u te laten adviseren door onze meester parketteur. Het doet er toe om wat voor houtsoort het gaat en welke behandeling er eerder is gebruikt. Wij adviseren u hier graag over zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Parket schuren is een ambacht wat voor ons een passie is geworden, zo zijn wij voldaan en blij met iedere parketvloer welke wij weer als nieuw hebben mogen opleveren. Wij zijn u graag van dienst

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES