Parket Schuren Leidsche Rijn

Werkzaam in Leidsche Rijn

37 jaar ervaring

Parket Schuren Leidsche Rijn
Parket Schuren Leidsche Rijn

Parket schuren Leidsche Rijn

Parket schuren in Leidsche Rijn, door een echte specialist. Niet alleen in eeuwenoude panden, maar ook in prachtige nieuwere woningen in onder meer Leidsche Rijn is een parketvloer een absoluut fraai plaatje. Parket past in ieder interieur en zorgt voor een toegevoegde waarde in zowel modern als klassiek ingerichte huizen. Een parketvloer is sterk en duurzaam en wanneer het op de juiste manier onderhouden wordt kunt u er jarenlang van genieten. Door het intensieve gebruik van de vloer ontstaan er altijd wel ergens krasjes of putjes, bijvoorbeeld door de poten van een stoel of door het speelgoed van je kinderen. Het is dus goed om te weten dat deze ontsierende elementen met parket schuren in Leidsche Rijn altijd netjes kunnen worden weggewerkt.

Waarom uw Parket schuren in Leidsche Rijn uitbesteden?

Is het tijd om uw parket te gaan schuren, dan zit u vast al na te denken over hoe u dat gaat aanpakken. Natuurlijk zijn er gespecialiseerde bedrijven die het parket schuren Leidsche Rijn voor u kunnen uitvoeren. Aan de andere kant weet u dat u ook een parketschuurmachine kunt huren. Misschien is dat wel wat, denkt u wellicht. Op die manier hoeft u niemand in te huren en bespaart u wat geld. Zelf schuren, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Op dit moment willen we u graag waarschuwen. We hebben al te vaak een belletje of bericht gehad van mensen die zelf zijn begonnen met het schuren van de vloer en er al snel achter kwamen dat het toch niet ging zoals gehoopt. Integendeel, de vloer was er vaak slechter aan toe dan voor het schuren! Om dit te voorkomen bij uw eigen parketvloer raden we u met klem aan om te kiezen voor ervaren parketteurs voor het parket schuren van uw vloer.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vakkundige parketrenovatie door ervaren parketteurs

Voor het beste resultaat met het parket schuren Leidsch Rijn schakelt u een bedrijf in dat gespecialiseerd is in parketrenovatie. U kunt er dan volledig op vertrouwen dat het schuren en afwerken van uw vloer vakkundig en met precisie gebeurt. Onze parketteurs werken alleen met de beste machines en materialen, zodat uw vloer dus werkelijk weer opknapt van de schuurbeurt. Met perfect afgestelde schuurmachines schuren ze uw vloer in meerdere fases prachtig glad. Indien u dit wenst kan er zelfs stofvrij geschuurd worden, wat ideaal is voor bijvoorbeeld mensen die snel last hebben van irritaties aan de luchtwegen.

Uw parket prachtig laten schuren en lakken

Na het parket schuren in Leidsche Rijn is het tijd om een beschermlaag op de vloer aan te brengen. Een uitstekende optie hiervoor is het lakken van uw parket. U kunt kiezen uit diverse soorten matte en glanzende varianten. Bespreek uw voorkeuren zeker met onze parketteurs, zodat zij de ideale afwerking van uw vloer kunnen verzorgen. Zo kunt u kiezen voor een ultra matte lak om zodoende de natuurlijke uitstraling van de vloer te behouden, ook kunt u kiezen voor een glanzende variant. Wat u ook kiest de mannen van parketschuurspecialist staan voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies. Heeft in interesse in parket schuren en lakken door een echte specialist? Neem dan u vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie en offerte.

parket schuren en oliën

U kunt ook kiezen voor een behandeling met parketolie op uw zojuist geschuurde vloer. De parketvloer komt er dan naturel en mat uit te zien. Afhankelijk van uw wensen kan er worden gezorgd dat de vloer precies dezelfde kleur krijgt als voor het schuren of juist een heel andere kleur krijgt. Om de ideale kleur te kunnen kiezen is het verstandig om u te laten adviseren door onze meester parketteur. Het doet er toe om wat voor houtsoort het gaat en welke behandeling er eerder is gebruikt. Wij adviseren u hier graag over zodat u later niet voor verassingen komt te staan. Parket schuren is een ambacht wat voor ons een passie is geworden, zo zijn wij voldaan en blij met iedere parketvloer welke wij weer als nieuw hebben mogen opleveren. Wij zijn u graag van dienst!

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button