Uw parketvloer weer als nieuw? Kies voor parket schuren Loosdrecht

Parket schuren Loosdrecht, wij regelen het graag voor u! Met een parketvloer zorgt u voor een wel heel sfeervolle en luxe uitstraling van uw woning in Loosdrecht. Zoals bij alles in uw omgeving is het ook bij uw vloeren zo dat goed en regelmatig onderhoud zorgt voor het behoud van de kwaliteit. Doordat uw parketvloer dagelijks intensief wordt gebruikt kunnen er ondanks het goede onderhoud uiteindelijk toch beschadigingen in ontstaan. Door de invloed van het zonlicht kunnen er bijvoorbeeld verkleurde plekken op de vloer ontstaan en uw schoenen en meubels kunnen kleine putjes of krasjes in het parket achterlaten. Is dit ook bij u het geval? Dan hoeft u zich gelukkig niet direct zorgen te maken, want door te kiezen voor parket schuren Loosdrecht kan uw vloer in de meeste gevallen weer prachtig opgeknapt worden!

Professioneel uw parketvloer laten schuren

Door te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren van parketvloeren weet u zeker dat het meest optimale resultaat wordt bereikt. Na de behandeling door onze ervaren parketteurs kan uw vloer er weer jaren tegenaan. Uw parket schuren Loosdrecht gaat als volgt: allereerst komen onze parketteurs bij u langs om te bekijken wat voor soort parketvloer u heeft en om welke beschadigingen of oneffenheden het gaat. Vervolgens gaan ze bij u na op welke manier u de vloer behandeld wilt hebben. U kunt hierbij kiezen voor het oliën en lakken van het parket. Zodra ze weten wat de bedoeling is gaan de parketteurs aan het werk. In een aantal stappen wordt uw parket steeds fijner geschuurd. Hierna is het tijd voor de afwerking die geheel naar uw persoonlijke wens wordt uitgevoerd. Weet u nog niet precies voor welk type afwerking u kiest? Lees dan ook onderstaande uitleg.

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Wilt u schitterende, natuurlijk ogende vloer? Ga voor parket schuren en oliën

Parket schuren Loosdrecht op zich zorgt voor geheel geëgaliseerde en fris ogende parketvloer, maar natuurlijk moet er ook voor worden gezorgd dat dit resultaat behouden blijft. Om deze reden wordt er een finish naar keuze op aangebracht. Eén van de opties voor de afwerking is parket schuren en oliën, waarbij een olielaag van precies de juiste dikte op de vloer wordt aangebracht. Het resultaat is een bijzonder luxe ogende mat-naturelle vloer. Het oliën van uw vloer kan bovendien in verschillende tinten en kleuren, zodat uw favoriet er altijd bij zit. Wij komen ook altijd eerst even bij langs op locatie om de vloer te inspecteren, u kunt dan alvast kijken in de kleurwaaier om de mooiste kleur voor uw parketvloer uit te kiezen.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Met parket schuren en lakken kunt u veel kanten op

Wanneer u kiest voor parket schuren Loosdrecht en lakken, dan brengt de parketteur een prachtige laklaag van hoge kwaliteit op de vloer aan. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan dit een lak zijn die zorgt voor een mat, zeer mat, glanzend of zeer glanzend effect op het parket. Dit hoeft niet dezelfde soort lak te zijn die er voor het schuren op zat. Had u bijvoorbeeld eerst een glanzende parketvloer, dan kunt u nu gerust voor een mat gelakte vloer gaan. Op deze manier transformeert u de gehele aanblik van de kamer, zodat het net is alsof u er een heel nieuwe parketvloer in hebt laten leggen. Wanneer u kiest voor parket schuren en lakken door Parketschuurspecialist, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het lakken van parketvloeren en geven daarom ook langdurige garantie op het geleverde werk.

Ik wil wel mijn parket laten schuren, maar geen rommel in huis

Als dit ook op u van toepassing is, kunnen we u alleen maar meegeven dat wij dit absoluut snappen. Tevens hebben we er direct een oplossing voor: stofvrij parket schuren Loosdrecht. Bij deze methode laten onze parketteurs tijdens het schuren speciale stofzuigunits in de ruimte, zodat vuil, stof en losse deeltjes geen kans krijgen om zich door de kamer te verspreiden. Zo zorgen wij dat er bij iedere schuurklus word geschuurd volgens de norm stofvrij schuren. Dit betekend dat er maximaal 5% aan stof in de ruimte kan komen welke met stofzuigen en luchten van de (woning) als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. U ondervind dus geen enkele hinder van de werkzaamheden. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan op onze offerte pagina.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES