Parket Schuren Loosdrecht

Werkzaam in Loosdrecht

37 jaar ervaring

Parket Schuren Loosdrecht
Parket Schuren Loosdrecht

Parket schuren Loosdrecht

Parket schuren in Loosdrecht, wij regelen het graag voor u! Met een parketvloer zorgt u voor een wel heel sfeervolle en luxe uitstraling van uw woning in Loosdrecht. Zoals bij alles in uw omgeving is het ook bij uw vloeren zo dat goed en regelmatig onderhoud zorgt voor het behoud van de kwaliteit. Doordat uw parketvloer dagelijks intensief wordt gebruikt kunnen er ondanks het goede onderhoud uiteindelijk toch beschadigingen in ontstaan. Door de invloed van het zonlicht kunnen er bijvoorbeeld verkleurde plekken op de vloer ontstaan en uw schoenen en meubels kunnen kleine putjes of krasjes in het parket achterlaten. Is dit ook bij u het geval? Dan hoeft u zich gelukkig niet direct zorgen te maken, want door te kiezen voor parket schuren Loosdrecht kan uw vloer in de meeste gevallen weer prachtig opgeknapt worden!

Professioneel uw parketvloer laten schuren

Door te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren van parketvloeren weet u zeker dat het meest optimale resultaat wordt bereikt. Na de behandeling door onze ervaren parketteurs kan uw vloer er weer jaren tegenaan. Uw parket schuren in Loosdrecht gaat als volgt: allereerst komen onze parketteurs bij u langs om te bekijken wat voor soort parketvloer u heeft en om welke beschadigingen of oneffenheden het gaat. Vervolgens gaan ze bij u na op welke manier u de vloer behandeld wilt hebben. U kunt hierbij kiezen voor het oliën en lakken van het parket. Zodra ze weten wat de bedoeling is gaan de parketteurs aan het werk. In een aantal stappen wordt uw parket steeds fijner geschuurd. Hierna is het tijd voor de afwerking die geheel naar uw persoonlijke wens wordt uitgevoerd. Weet u nog niet precies voor welk type afwerking u kiest? Lees dan ook onderstaande uitleg.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Wilt u een natuurlijk ogende vloer? Ga voor parket schuren en oliën

Parket schuren in Loosdrecht op zich zorgt voor geheel geëgaliseerde en fris ogende parketvloer, maar natuurlijk moet er ook voor worden gezorgd dat dit resultaat behouden blijft. Om deze reden wordt er een finish naar keuze op aangebracht. Eén van de opties voor de afwerking is parket schuren en oliën, waarbij een olielaag van precies de juiste dikte op de vloer wordt aangebracht. Het resultaat is een bijzonder luxe ogende mat-naturelle vloer. Het oliën van uw vloer kan bovendien in verschillende tinten en kleuren, zodat uw favoriet er altijd bij zit. Wij komen ook altijd eerst even bij langs op locatie om de vloer te inspecteren, u kunt dan alvast kijken in de kleurwaaier om de mooiste kleur voor uw parketvloer uit te kiezen.

Met parket schuren en lakken kunt u veel kanten op

Wanneer u kiest voor parket schuren in Loosdrecht en lakken, dan brengt de parketteur een prachtige laklaag van hoge kwaliteit op de vloer aan. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kan dit een lak zijn die zorgt voor een mat, zeer mat, glanzend of zeer glanzend effect op het parket. Dit hoeft niet dezelfde soort lak te zijn die er voor het schuren op zat. Had u bijvoorbeeld eerst een glanzende parketvloer, dan kunt u nu gerust voor een mat gelakte vloer gaan. Op deze manier transformeert u de gehele aanblik van de kamer, zodat het net is alsof u er een heel nieuwe parketvloer in hebt laten leggen. Wanneer u kiest voor parket schuren en lakken door Parketschuurspecialist, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het lakken van parketvloeren en geven daarom ook langdurige garantie op het geleverde werk.

Ik wil wel mijn parket laten schuren, maar geen rommel in huis

Als dit ook op u van toepassing is, kunnen we u alleen maar meegeven dat wij dit absoluut snappen. Tevens hebben we er direct een oplossing voor: stofvrij parket schuren in Loosdrecht. Bij deze methode laten onze parketteurs tijdens het schuren speciale stofzuigunits in de ruimte, zodat vuil, stof en losse deeltjes geen kans krijgen om zich door de kamer te verspreiden. Zo zorgen wij dat er bij iedere schuurklus word geschuurd volgens de norm stofvrij schuren. Dit betekend dat er maximaal 5% aan stof in de ruimte kan komen welke met stofzuigen en luchten van de (woning) als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. U ondervind dus geen enkele hinder van de werkzaamheden. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan op onze offerte pagina.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button