Parket Schuren Maarssen

Werkzaam in Maarssen

37 jaar ervaring

Parket Schuren Maarssen
Parket Schuren Maarssen

Parket schuren Maarssen

Parket schuren in Maarssen. Wanneer uw parketvloer beschadigt is of kleurverschil heeft is deze toe aan een opknapbeurt. U kunt uw vloer dan laten schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Parketschuurspecialist® is al meer dan 37 jaar actief op het gebied van parket schuren in Maarssen. Wij bieden voor ieder type vloer een oplossing of deze nu zwaar vervuild is of dus vol zit met beschadigingen, een parketvloer is een natuurproduct en kan na een grondige schuurbeurt en behandeling weer jaren mee. Wanneer u kiest voor parket schuren in Maarssen kiest u voor kwaliteit.

Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie om de vloer te beoordelen en aan de hand van onze bevindingen doen wij een voorstel op maat. Denk hierbij aan het aantal keren schuren, het kiezen van de mooiste kleur olie, lak of hard-wax. Uiteraard om zo tot het mooist mogelijke resultaat te komen waarmee u volledig tevreden bent. U ontvang dus tevens ook garantie op geleverd werk en betaling is altijd achteraf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op locatie of vraag direct uw offerte aan!

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Professioneel uw parketvloer laten schuren in Maarssen

Woont u in Maarssen of bent u van plan om hiernaartoe te verhuizen? Dan bent u bij ons dus op het juiste adres om uw parketvloer te laten schuren en behandelen. Wij zijn van oorsprong een parketbedrijf uit Utrecht en al meer dan 37 jaar actief in het werkgebied Maarssen. Wij hebben dan ook alles wel gezien op het gebied van parket schuren Maarssen en zijn hierdoor dus als geen ander in staat om u te voorzien van een vakkundig advies omtrent het schuren en behandelen van parketvloeren in Maarssen. Wenst u ook een vakkundig advies van een echte parketschuurspecialist uit Maarssen? Neem dan nu direct contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Schuren en oliën van uw parketvloer niets is natuurlijker

Wanneer u kiest voor parket schuren en oliën dan kiest u dus voor de meest natuurlijke uitstraling van uw parketvloer. Als u graag wilt weten of uw parketvloer ook geschikt om te schuren en oliën, dan kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen om de vloer te inspecteren. Aan de hand van onze bevindingen doen wij u dus een voorstel voor het schuren en oliën van de parketvloer. Dus twijfel niet langer en neem contact op met onze ervaren parketteurs.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf?

Wanneer het tijd is voor uw parket schuren in Maarssen dan is het dus wel zo’n vertrouwd idee dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een parketteur welke in het bezit is van de benodigde certificeringen en onderscheidingen. Zo zijn wij Bona gecertificeerd, 5 sterren specialist, erkend en in het bezit van de diploma’s allround parketteur. Wij gaan voor kwaliteit en service omdat dit dus in onze ogen de enige manier is om een succesvol project aan te gaan voor nu en in de toekomst. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button