Parket Schuren

Werkzaam in Provincie Utrecht

37 jaar ervaring

Parket Schuren
Parket Schuren

Parket schuren

Laat uw parket schuren door de Parketschuurspecialist, en kies voor vakmanschap van het eerste uur. In sommige gevallen dient een vloer eerst geschuurd te worden voor een behandeling. Om een mooi resultaat te krijgen, zorgen we eerst dat uw vloer weer keurig egaal is. Dit gebeurd volgens de geldende richtlijnen en is gegarandeerd stofvrij. Wanneer wij u parket schuren gaan wij uiterst zorgvuldig te werk en behandelen wij uw vloer zoals u dat van uw vakman mag verwachten; vakkundig en secuur. Wij kunnen ook uw parket schuren en behandelen met lakolie, of hard-wax. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden voor uw vloer zijn. Wilt u een offerte ontvangen voor het schuren van uw parket dan kunt deze aanvragen op onze offerte pagina. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak. Laat uw parket schuren door de Parketschuurspecialist en kies voor vakmanschap en kwaliteit.

De voordelen van parket schuren en behandelen met olie of lak

Parket schuren is op zijn tijd erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Wij schuren uw parket drie à vier keer op professionele wijze. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde schuurmachines met externe stofzuigers voor een stofvrij resultaat! Hierdoor ervaart u het voordeel om geen schoonmaak werkzaamheden meer te hebben achteraf . Wanneer wij uw parket schuren en behandelen met één van de mogelijke afwerking soorten zoals bijvoorbeeld olie, dan is uw vloer hierna werkelijk weer als nieuw. Nadat uw parket is geschuurd  en is afgewerkt met bijvoorbeeld lak, dan dan kunnen wij ook zorgen voor het plaatsen van nieuwe plinten.

Plinten plaatsen: De lijst om het schilderij

Het plaatsen en afwerken van de plinten maakt het plaatje helemaal af. Er zijn voor de behandeling meer dan 47 kleuren leverbaar waardoor er voor ieder interieur een prachtige match te maken is.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 1672 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Waarom uw parket laten schuren door de Parket schuurspecialist

Parketschuurspecialist is al jaren dé specialist in het schuren van parket. Wij hebben inmiddels ruim 37 jaar ervaring in het opleveren van vakkundig geschuurde vloeren en zijn hierdoor een echte specialist op dit gebied. Naast vakwerk hechten wij ook waarde aan een goed service. Dat uit zich niet alleen in scherpe prijzen maar ook in het uittreken van tijd om samen tot de mooiste behandeling te komen van uw parket. Naast dat wij gevestigd zijn in de stad Utrecht ook heel actief in parket schuren in de gehele regio. U kunt altijd bij ons terecht voor advies of voor het aanvragen van een offerte op maat. Bellen kan ook wij zijn de hele dag bereikbaar. Bel nu op: 030 227 1672

Uw Parket schuren met zekerheden!

Uw parket schuren en vervolgens laten behandelen is een proces wat naast tijd ook geld kost. Daarom vinden wij dat wanneer de vloer word opgeleverd er een gerust gevoel moet zijn naar de toekomst van de vloer, wij doen dit door het geven van garantie op het geleverde werk. Wanneer de vloer tussentijds kringen of vlekken vertoond kunt u gerust contact met ons opnemen, wanneer wij in de buurt zijn komen we bij u langs om de oneffenheden kosteloos voor u te herstellen. Laat uw parket schuren met ze zekerheid van garantie op uw vloer en neem contact met ons op.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button