Geleverd Werk Bedrijven

Werkzaam in Provincie Utrecht

37 jaar ervaring

Parket Schuren
Parket Schuren

‘Bekijk hier de bedrijfs projecten uitgevoerd door Parket Schuur Specialist’

Danszaal Willemstraat (Gemeente Utrecht)
Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Danszaal Willemstraat Gemeente Utrecht | 600 m² Schuren/Reinigen en Oliën | Kleine en grote kerkzaal

Over dit project
We hebben voor de danszaal aan de Willemstraat in Utrecht het parket van de zalen grondig onderhanden genomen. De kleine zaal (250m2) hebben we gereinigd en voorzien van olie, deze vloer was gematigd vervuilt waardoor we met reinigen en oliën een perfect resultaat hebben behaald.

Ook hebben we de grote zaal (350m2) 3 maal geschuurd en voorzien van Olie. Deze zaal was flink vervuild en er zaten diepe krassen op de vloer. Na het parket schuren van de vloer en voorzien te hebben van olie was deze vloer weer om door een ringetje te halen en kan weer jaren mee.

Prenatal Winkel  (Utrecht Centrum)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Prenatal Winkel | Schuren en Ultra matte lak 400m² | Begane grond en Eerste verdieping

Over dit project

Voor de Prenatal vestiging in Utrecht hebben we zowel de begane grond als de eerste verdieping volledig geschuurd en afgelakt met een ultra matte lak. Deze gehele vloer was erg vervuild en beschadigt en was hoog nodig toe aan een flinke opknapbeurt. We hebben de vloer grondig geschuurd, eerst met korrel 80 daarna met korrel 60 en korrel 40 en 20. Vervolgend hebben we het gehele oppervlak zorgvuldig gepolijst voor een vlakke en egale afwerking. Na het stofzuigen van de vloer hebben we deze volledig in de ultra matte lak gezet en kwam de ooit zo bedoelde parketvloer weer volledig tot leven. We zijn erg blij dat we deze parketvloer van 400m2 weer hebben doen schitteren! Weer een tevreden klant en uiteraard zijn wij ook erg trots op het eindresultaat!

Grand Hotel Karel V (Utrecht stad)
Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Grand Hotel Karel V | 800m² Schuren en Oliën | Gastverblijf ruimtes en het restaurant

Over dit project
Voor dit hotel / restaurant in de binnenstad van Utrecht hebben we een grote renovatie gedaan van het Versailles-parket. De vloer hebben we vakkundig geschuurd en vervolgens weer keurig in de lak gezet.

We zijn dan ook erg trots dat we de gastverblijf kamers en het restaurant in de afgelopen 15 jaar al meerdere keren hebben mogen schuren en Oliën.

Restaurant en recreatiegebied Down Under (Nieuwegein)
Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Restaurant en recreatiegebied Down Under | 500 m² Schuren en Oliën | Restaurant & Bar

Over dit project
We hebben voor restaurant en recreatiegebied Down Under het parket van de grote zaal prachtig gerestaureerd. De volledige zaal hebben we voorzien van een grondige schuur behandeling en een aantal keer voorzien van olie. Na het afronden van de werkzaamheden was de vloer weer als nieuw en kan deze weer jaren mee.

Slot Zuylen (Oud-Zuilen Utrecht)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Museum Slot Zuylen | Schuren en Oliën 400m² | Historische ruimtes

Over dit project

In Oud-Zuilen (provincie Utrecht) ligt het museum Slot Zuylen. We hebben hier het parket van de grote zaal prachtig gerestaureerd. Ook hebben we hier de diverse kamers die Slot Zuylen zo bijzonder maken mogen schuren en Oliën. Waaronder de Zuylen Kamer het Theekamertje het Boudoir en alle overige prachtige historische kamers. Na oplevering kwam het ooit zo bedoelde karakter weer helemaal tot leven.

Restaurant De Landgoederij (Bunnik)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Restaurant De Landgoederij | Schuren en Hardwax 300m² | De hooiberg zaal en Tapperij

Over dit project

In het dorp Bunnik (provincie Utrecht) ligt restaurant De Landgoederij. We hebben hier de massieve plankenvloer van de Hooiberg zaal 4 maal grondig geschuurd en gepolijst voor een vlakke afwerking. Vervolgens hebben we deze houten vloer voorzien van Cosmo Harwax Olie en meerdere malen geboend. De vloer was hierna weer helemaal als nieuw. Voor de Tapperij (Horeca gedeelte)  hebben we de vloer en plafond grondig geschuurd en gepolijst. Ook hier hebben gekozen voor een Cosmo Harwax olie als afwerking. Het resultaat was verbluffend, het decor oogstrelend mooi. Weer een tevreden klant als resultaat en een goed gevoel over het eindresultaat!

Restaurant Zuyver (Utrecht)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Restaurant Zuyver | Schuren en lakken 250m² | Restaurant vloer

Over dit project

Gevestigd in een gerenoveerde oude boerderij in Utrecht bevind zich het gezellige en authentieke restaurant Zuyver. Voor de derde keer op rij hebben we hier de Parket vloer in het restaurant mogen schuren en lakkenWegens het intensieve gebruik van deze parket vloer is het nodig om de vloer eens in de 3 jaar licht op te schuren en te voorzien van een nieuwe laklaag.  Strepen, krassen en deuken worden hierdoor verwijdert en de laklaag zorgt voor de ideale bescherming in verhouding tot de belasting van de vloer. We hebben dit project binnen 1 dag kunnen afronden inclusief het terug plaatsen van het meubilair. De vloer is weer als nieuw en de uitstraling ervan past weer perfect bij het interieur, namelijk ” Klassiek en robuust “. Zowel de eigenaar als wijzelf zijn weer erg trots op het eindresultaat, een vloer die gezien mag worden!

Restaurant De Basket (De Uithof – Utrecht)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Restaurant De Basket | Schuren en Oliën 200m² | De Restaurant vloer

Over dit project

Gelegen in de Uithof (Utrecht) ligt restaurant De Basket. Een ontzettend sfeervol restaurant waar veel hout producten worden gebruikt om een gezellige en intieme sfeer te creëren. We hebben hier gekozen voor parket schuren en oliën voor de gehele restaurant vloer.
De vloer is 3 keer vakkundig geschuurd en voorzien van een naturel parket olie. Alvorens de vloer meerdere malen in de olie is gezet hebben we deze gepolijst om een egaal oppervlak te krijgen. Na het boenen van de vloer was het eindresultaat daar, en deze mag er ook weer zijn. De vloer hebben we weer als nieuw opgeleverd en het parket schuren heeft gezorgd dat de vloer weer jaren mee kan! Restaurant De Basket is trouwe klant van de Parketschuurspecialist® en wanneer de vloer er weer aan toe is weet men ons altijd weer te vinden. Trots zijn wij om ook deze parketvloer te mogen onderhouden.

Restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin – Utrecht)

Onderhouden door Parketschuurspecialist

Project
Restaurant De Hofslag | Schuren en Hardwax 350m² | Het restaurant en de Lobby

Over dit project

Het zogenoemde fine dining restaurant de Hofslag te Bosch en Duin (Utrecht) hebben wij voorzien van een grondige schuurbehandeling en afgewerkt met een Cosmo hardwax olie. Dit uiterst sjieken restaurant neemt enkel genoegen met het beste van het beste en wij zijn trots om hieraan te hebben kunnen voldoen. Na de vloer 4 maal te hebben geschuurd en egaal hebben gemaakt (polijsten) hebben we de parketvloeren voorzien van hardwax. Na het intrekken van de wax hebben we deze door middel van boenen volledig egaal gemaakt en is de kleurval mooi en strak geworden. Parket schuren hardwax was dan ook de mooiste en beste keuze voor de totale sfeer in dit prachtige restaurant en het resultaat was geweldig! Ook deze vloer kan weer jaren mee en ziet er weer uit zoals deze bedoeld is, Sfeervol en robuust.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button