030 227 2688 - BEL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE VLOERINSPECTIE OP LOCATIE info@parketschuurspecialist.nl

Parket schuren Utrecht

Parket schuren Utrecht? Wij regelen het voor u!
Wilt u uw vervuilde of beschadigde parketvloer weer als nieuw ervaren? Kies dan voor parket schuren Utrecht door de Parketschuurspecialist®. Al ruim 30 Jaar zijn wij actief in Utrecht als meester parketteurs en hebben door de jaren heen ruime ervaring en expertise opgedaan in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Vele projecten voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij succesvol afgerond met als eindresultaat en prachtig vernieuwde parketvloeren en blije klanten. Wanneer u kiest voor het parketvloer schuren door onze bona gecertificeerde vakmannen kunt u de kwaliteit verwachten zoals u dat wenst, vakkundig en tot in perfectie uitgevoerd.

Graag kijken wij dus samen met u naar het te realiseren plaatje wat u voor ogen heeft. Dit doen wij altijd door een bezoek te brengen bij u thuis op locatie. Aan de hand van een uitgebreide vloerinspectie geven wij u een vakkundig advies om zo uw beoogde uitstraling van u parketvloer te kunnen realiseren.

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Waarom Parket schuren Utrecht

Wanneer u kiest voor parket schuren Utrecht door onze parket specialisten bied dat de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 100 verschillende kleuren olie,lak of hardwax. Uiteraard kunt u advies verwachten over hetgeen het beste aansluit bij uw type huishouden en belasting van uw parketvloer. U kunt ook rekenen op de meest optimale schuurbehandeling, namelijk 4 keer schuren van grof naar fijn en polijsten voor een vlak en egaal eindresultaat. Ervaar uw vloer weer zoals de eerste keer en neem direct contact op met de Parketschuurspecialist® op +31(0)30 227 1672 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u? • Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & waxen

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

30 Jaar ervaring in het schuren van parket

Wanneer u uw parket schuren laat uitvoeren door parketschuurspecialist dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Ons team van parketteurs zijn Bona gecertificeerd, erkend 5 sterren specialist en het bezit van het certificaat allround parketteur. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en kunt u ervan uitgaan dat wij de vloer weer als nieuw opleveren. Met 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van vloeren hebben wij ruime ervaring in het renoveren van alle mogelijke soorten parketvloeren waaronder die van u.

Gratis vloerinspectie op locatie

Als u met ons contact opneemt voor het beoordelen van uw parketvloer dan komen wij kosteloos bij u langs op locatie om de staat van de vloer te beoordelen. Vervolgens kunnen we aan de hand van deze bevindingen een advies op maat uitbrengen. Samen kijken we vervolgens naar de afwerking mogelijkheden zoals olie, lak of hard-wax en kiezen we de kleur welke dus het beste past bij het interieur.

Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag

Wenst u graag een indicatieve prijs voor het schuren en behandelen van uw parketvloer? Dan kunt u eenvoudig het offerte formulier invullen en dan ontvangt u binnen 1 werkdag een indicatieve prijs van ons. Uiteraard willen wij graag eerst de vloer even gezien hebben om tot een definitieve prijs te komen. Zo kunnen er achteraf geen verassingen ontstaan en is deze prijs ook bindent en komen er achteraf geen extra kosten meer bij. Mocht u vragen hebben omtrent een indicatie van de kosten, dan kunt u ons ook altijd even bellen. Wij staan u graag te woord.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES