Houten Vloer Schuren

Werkzaam in Provincie Utrecht

37 jaar ervaring

Houten Vloer Schuren
Houten Vloer Schuren

Houten vloer schuren? Parketschuurspecialist inhuren!

Uw houten vloer schuren kunt u het beste laten uitvoeren door een specialist, die de juiste machines gebruikt gekoppeld aan een ruime ervaring en expertise op dit gebied. Een professioneel gelegde vloer van hout vestigt de aandacht op zich, en geeft uw woonruimte een uitnodigende en aangenaam huiselijke sfeer. Een bijkomend voordeel is dat houten vloeren vrij eenvoudig zijn schoon te maken. Het wekelijks reinigen alleen is over het algemeen echter niet voldoende. Om de vloer in topconditie te houden, zal deze ook op gezette tijden moeten worden geschuurd. Door regelmatig een dergelijke onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, krijgt het hout weer de look die u in de eerste plaats zo aantrok in de vloer. Een houten vloer schuren kunt u beter niet zelf doen, maar overlaten aan een specialist. De Parketschuurspecialist komt graag bij u langs om deze klus snel en vakkundig te klaren.

Wanneer houten vloer schuren?

Uw mooie uit houten onderdelen bestaande vloer blijft dankzij het geregeld vegen, stofzuigen en/of boenen ervan lang in goede conditie. U ontkomt er helaas niet aan dat deze zijn nieuwstaat vroeg of laat zal inruilen voor een ‘used look’. Daarmee krijgt het hout wat meer karakter, wat de authenticiteit ervan ten goede komt. Tegelijkertijd verliest de vloer echter ook iets van zijn luxueuze uitstraling. Afhankelijk van hoe druk uw huishouden is, zal het hout na verloop van tijd namelijk opvallende slijtplekken en andere lelijke beschadigingen krijgen. Als gevolg hiervan moet naast het schoonhouden van de vloer ook af en toe een omvangrijkere opknapbeurt worden uitgevoerd. Het laten schuren van de houten vloer is de beste manier om deze weer in zijn originele staat te herstellen.

Houten vloer schuren tijdrovend karwei

Het schuren van een houten vloer is intensief en tijdrovend werk, en zeker niet iets dat u zonder de vereiste knowhow zomaar even op uw vrije zaterdagmiddag doet. Om dit specifieke onderhoud op de juiste wijze uit te voeren is het dan ook aan te raden om hiervoor een deskundige partij in te huren. De Parketschuurspecialist heeft zijn naam niet zomaar gekozen, maar mag zich met recht dé expert op dit gebied noemen. Wanneer onze gecertificeerde parketteurs uw houten vloer schuren zal deze er weer lange tijd als nieuw uitzien. Met de Parketschuurspecialist huurt u bedreven vakmensen in, die tientallen jaren ervaring hebben en bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, ongekende expertise, verregaande service en grote klant vriendelijkheid.

Houten Vloer Schuren

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Stappenplan houten vloer schuren

Bij de Parketschuurspecialist komt u als klant altijd op de eerste plaats: wij zijn pas tevreden als ú dat bent. Deze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak loopt als een rode draad door onze gehele werkwijze. U weet daarom altijd waar u aan toe bent. De Parketschuurspecialist hanteert het volgende stappenplan:

  • Wij komen eerst bij u langs om de vloer en locatie te inspecteren
  • Aan de hand hiervan geven wij u een op maat gemaakt advies
  • Daarna stellen wij een plan van aanpak en een kostenberekening op
  • Vervolgens zullen wij uw houten vloer schuren zoals wij met u zijn overeengekomen

Neem contact op met de Parketschuurspecialist voor een vrijblijvende afspraak op: 030 227 1672.

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button