Parket Schuren Houten

Werkzaam in Houten

37 jaar ervaring

Parket Schuren Houten
Parket Schuren Houten

Parket schuren Houten

Parket schuren in Houten? De Parketschuurspecialist regelt het!
Is uw parketvloer beschadigt en versleten op bepaalde delen? Dan is het de hoogste tijd om uw vloer te schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Wij zijn al 37 jaar actief in regio Utrecht en hebben daarom ruime ervaring en expertise opgedaan waardoor we gegroeid zijn in de kwaliteit van ons werk. Wij schuren uw vloer 4 keer grondig van grof tot fijn waardoor we dus een egaal oppervlak creëren en klaar zijn om te behandelen. Vervolgens behandelen we uw vloer met 1 van de 53 kleursoorten en bieden dus een uitgebreid kleurenpalet aan waardoor u altijd precies die kleur vind die u voor ogen heeft. Uiteraard werken wij met de beste kwaliteit producten voor het mooiste resultaat. Wanneer u kiest voor kwaliteit kiest u voor Parket schuren Houten! Bel nu voorParket schuren Houtenof vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Parket schuren en lakken

Wanneer wij uw parket hebben beoordeeld zal deze worden machinaal worden geschuurd in 4 fases van grof naar fijn. Vervolgens polijsten word de vloer gepolijst voor een vlak en egaal oppervlak van het parket. Wanneer deze handelingen zijn gedaan is de vloer dus klaar voor de slijtlaag afwerking. De meest sterke afwerking voor een parketvloer is dus om te kiezen voor parket schuren en lakken. Hierdoor is het parket dus uitermate goed beschermt tegen krassen en stoten. Ook kan vocht en vuil nauwelijks doordringen in het hout, een geruststellend idee wanneer u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft. Maar ook als u het liefst zo min mogelijk onderhoud wenst van uw vloer.

Uw parket laten schuren en oliën voor een natuurlijk resultaat

Wat ook een mooie afwerking is wanneer u graag een natuurlijke uitstraling wenst van uw parketvloer, is parket schuren en oliën. Deze afwerking brengen wij na het schuren in 2 lagen aan waardoor de bescherming van de vloer dus weer zo optimaal mogelijk is. Voor uw parket renovatie kunt u dus het beste contact opnemen met een echte specialist. Graag adviseren wij u over de diverse soorten olie en kleursoorten welke mogelijk zijn voor het afwerken van de vloer. U kunt ons altijd bellen voor vragen, ook kunt u ons bereiken per e-mail of middels het contact formulier. Wenst u graag een indicatieve prijs? Vul dan het offerte formulier in.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button