Parket Schuren in Houten

Parket schuren Houten? De Parketschuurspecialist regelt het!
Is uw parketvloer beschadigt en versleten op bepaalde delen? Dan is het de hoogste tijd om uw vloer te schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Wij zijn al 30 jaar actief in regio Utrecht en hebben daarom ruime ervaring en expertise opgedaan waardoor we gegroeid zijn in de kwaliteit van ons werk. Wij schuren uw vloer 4 keer grondig van grof tot fijn waardoor we dus een egaal oppervlak creëren en klaar zijn om te behandelen. Vervolgens behandelen we uw vloer met 1 van de 53 kleursoorten en bieden dus een uitgebreid kleurenpalet aan waardoor u altijd precies die kleur vind die u voor ogen heeft. Uiteraard werken wij met de beste kwaliteit producten voor het mooiste resultaat. Wanneer u kiest voor kwaliteit kiest u voor Parket schuren Houten! Bel nu voor Parket schuren Houten of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Waarom parket schuren Houten door Parketschuurspecialist

Als u op zoek bent naar parket schuren Houten dan bent u bij de Parketschuurspecialist® op het juiste adres. Onze parketteurs zijn dus altijd op zo’n 15 minuten vanaf Houten en dus altijd in de buurt om uw parketvloer te inspecteren. Een vloerinspectie is bij ons ten alle tijden gratis en de hierop volgende mogelijkheid voor een prijsindicatie of offerte zijn dus geheel vrijblijvend. Kortom genoeg reden om contact met ons op te nemen wanneer u dus op zoek ben naar parket schuren Houten en gaat voor kwaliteit, vakmanschap, schepre prijzen en het mooist mogelijke eindresultaat. Parket Schuren Houten? Neem dus vandaag nog contact op +31(0)30 227 1672. Wij zijn u graag van dienst!

Parket schuren en lakken

Wanneer wij uw parket hebben beoordeeld zal deze worden machinaal worden geschuurd in 4 fases van grof naar fijn. Vervolgens polijsten word de vloer gepolijst voor een vlak en egaal oppervlak van het parket. Wanneer deze handelingen zijn gedaan is de vloer dus klaar voor de slijtlaag afwerking.

De meest sterke afwerking voor een parketvloer is dus om te kiezen voor parket schuren en lakken.

Hierdoor is het parket dus uitermate goed beschermt tegen krassen en stoten. Ook kan vocht en vuil nauwelijks doordringen in het hout, een geruststellend idee wanneer u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren heeft. Maar ook als u het liefst zo min mogelijk onderhoud wenst van uw vloer.

Uw parket laten schuren en oliën voor een natuurlijk resultaat

Wat ook een mooie afwerking is wanneer u graag een natuurlijke uitstraling wenst van uw parketvloer, is parket schuren en oliën. Deze afwerking brengen wij na het schuren in 2 lagen aan waardoor de bescherming van de vloer dus weer zo optimaal mogelijk is.

Voor uw parket renovatie kunt u dus het beste contact opnemen met een echte specialist. Graag adviseren wij u over de diverse soorten olie en kleursoorten welke mogelijk zijn voor het afwerken van de vloer. U kunt ons altijd bellen voor vragen, ook kunt u ons bereiken per e-mail of middels het contact formulier. Wenst u graag een indicatieve prijs? Vul dan het offerte formulier in.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES