Parket Schuren Zeist

Werkzaam in Zeist

37 jaar ervaring

Parket Schuren Zeist
Parket Schuren Zeist

Parket schuren Zeist

Parket schuren in Zeist, wij regelen het graag voor u! Uw woning in het prachtige Zeist komt nog beter tot zijn recht wanneer u hem voorzien heeft van een parketvloer van hoge kwaliteit. Misschien heeft u deze vloer erin gelegd toen u in dit huis kwam wonen of wellicht gaat het juist om een schitterende authentieke vloer in bijvoorbeeld visgraatmotief die bij de aanschaf van de woning inbegrepen zat. Om wat voor parketvloer het bij u ook gaat, op een gegeven moment is het tijd om hem te renoveren. Dit kan eenvoudig door te kiezen voor parket schuren Zeist, waarbij vaak al binnen een dag de vloer in bijvoorbeeld uw woonkamer prachtig wordt opgeknapt.

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Hoe gaat het schuren van uw parket in Zijn werk 

Is uw parketvloer licht beschadigd of verkleurd, maar is het beslist nog geen tijd om hem te vervangen? Dan is een parketrenovatie de ideale oplossing. Onze zeer ervaren parketteurs komen eerst een kijkje nemen om te zien hoe het met uw parket gesteld is, hoe groot de te behandelen oppervlakte is en om te horen wat uw wensen zijn. Op deze manier kunnen zij u een passende offerte leveren. Daarna gaat het daadwerkelijke parketvloer schuren van start. Er wordt begonnen met grof schuren van de vloer en in meerdere fases wordt naar steeds fijner schuren toegewerkt. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid van stofvrij schuren. Bij deze methode zorgen speciale afzuigunits ervoor dat vrijkomend stof niet in de lucht blijft hangen, maar direct wordt opgenomen.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Parket schuren en lakken in een glanzende of matte variant

Na het parket schuren in Zeist is het van belang dat er een beschermende laag wordt aangebracht op de vloer. Op deze manier blijft het resultaat van het parket schuren nog langer behouden en kunt u dus ook langer blijven genieten van uw gerenoveerde vloer. Onze parketteurs gebruiken enkel lak van de beste kwaliteit voor het afwerken van uw parketvloer. U kunt hierbij kiezen uit verschillende varianten, zoals matte lak, semi-matte lak, licht glanzende lak of zeer glanzende lak. Wilt u meer weten over de voordelen van de diverse soorten lak, en over parket schuren en lakken in het algemeen? Vraag het dan zeker even aan onze parketteurs!

Het parket schuren en oliën voor een natuurlijke uitstraling

Het aanbrengen van een laklaag op uw net geschuurde parketvloer is slechts één van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u onder meer kiezen voor het parket schuren en oliën.

De parketteur zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid olie op de vloer wordt aangebracht. De olie is verkrijgbaar in diverse kleuren en tinten, zodat u zelf kunt kiezen hoe uw parketvloer er uit komt te zien. Met het aanbrengen van een olielaag ontstaat een prachtig mat en natuurlijk eindresultaat waarmee u zeker erg tevreden zult zijn.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf in parketrenovatie?

Wanneer het tijd is voor uw parket schuren in Zeist is het beslist aan te raden om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de renovatie van uw schitterende parketvloer wordt uitgevoerd door deskundige en zeer ervaren vakmensen. Er wordt gebruik gemaakt van de enkel beste materialen en machines zodat er wel beschadigingen en oneffenheden worden weggewerkt, maar er beslist geen nieuwe worden gecreëerd.

Na het schuren en afwerken van het parket ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Uw parketvloer kan na de renovatie weer vele jaren mee en u kunt er weer echt van genieten. Neem dus vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u en uw vloer kunnen betekenen.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button