Kies een betrouwbare en ervaren partner voor uw parket schuren Zeist

Parket schuren Zeist, wij regelen het graag voor u! Uw woning in het prachtige Zeist komt nog beter tot zijn recht wanneer u hem voorzien heeft van een parketvloer van hoge kwaliteit. Misschien heeft u deze vloer erin gelegd toen u in dit huis kwam wonen of wellicht gaat het juist om een schitterende authentieke vloer in bijvoorbeeld visgraatmotief die bij de aanschaf van de woning inbegrepen zat. Om wat voor parketvloer het bij u ook gaat, op een gegeven moment is het tijd om hem te renoveren. Dit kan eenvoudig door te kiezen voor parket schuren Zeist, waarbij vaak al binnen een dag de vloer in bijvoorbeeld uw woonkamer prachtig wordt opgeknapt.

Hoe gaat het schuren van uw parket in zijn werk?

Is uw parketvloer licht beschadigd of verkleurd, maar is het beslist nog geen tijd om hem te vervangen? Dan is een parketrenovatie de ideale oplossing. Onze zeer ervaren parketteurs komen eerst een kijkje nemen om te zien hoe het met uw parket gesteld is, hoe groot de te behandelen oppervlakte is en om te horen wat uw wensen zijn. Op deze manier kunnen zij u een passende offerte leveren. Daarna gaat het daadwerkelijke parketvloer schuren van start. Er wordt begonnen met grof schuren van de vloer en in meerdere fases wordt naar steeds fijner schuren toegewerkt. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid van stofvrij schuren. Bij deze methode zorgen speciale afzuigunits ervoor dat vrijkomend stof niet in de lucht blijft hangen, maar direct wordt opgenomen.

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Uw parket schuren en lakken voor een glanzend of juist mat resultaat

Na het parket schuren Zeist is het van belang dat er een beschermende laag wordt aangebracht op de vloer. Op deze manier blijft het resultaat van het parket schuren nog langer behouden en kunt u dus ook langer blijven genieten van uw gerenoveerde vloer. Onze parketteurs gebruiken enkel lak van de beste kwaliteit voor het afwerken van uw parketvloer. U kunt hierbij kiezen uit verschillende varianten, zoals matte lak, semi-matte lak, licht glanzende lak of zeer glanzende lak. Wilt u meer weten over de voordelen van de diverse soorten lak, en over parket schuren en lakken in het algemeen? Vraag het dan zeker even aan onze parketteurs!

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Het parket schuren en oliën zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling

Het aanbrengen van een laklaag op uw net geschuurde parketvloer is slechts één van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u onder meer kiezen voor het parket schuren en oliën.

De parketteur zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid olie op de vloer wordt aangebracht. De olie is verkrijgbaar in diverse kleuren en tinten, zodat u zelf kunt kiezen hoe uw parketvloer er uit komt te zien. Met het aanbrengen van een olielaag ontstaat een prachtig mat en natuurlijk eindresultaat waarmee u zeker erg tevreden zult zijn.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf in parketrenovatie?

Wanneer het tijd is voor uw parket schuren Zeist is het beslist aan te raden om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de renovatie van uw schitterende parketvloer wordt uitgevoerd door deskundige en zeer ervaren vakmensen. Er wordt gebruik gemaakt van de enkel beste materialen en machines zodat er wel beschadigingen en oneffenheden worden weggewerkt, maar er beslist geen nieuwe worden gecreëerd.

Na het schuren en afwerken van het parket ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Uw parketvloer kan na de renovatie weer vele jaren mee en u kunt er weer echt van genieten. Neem dus vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u en uw vloer kunnen betekenen.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES