Parket Schuren Nieuwegein

Parket schuren Nieuwegein, wij regelen het! Is u parketvloer beschadigd, veroudert of heeft deze kringen en krassen? Dan is het tijd om deze te laten schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Kiest u voor parket schuren in Nieuwegein dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Parketschuurspecialist is al 30 jaar actief in Nieuwegein en weet precies wat er nodig is om uw parketvloer er weer als nieuw te laten uitzien. Wanneer u contact met ons op neemt voor een vrijblijvende afspraak op locatie, dan komen we bij u langs om de vloer te inspecteren. Zodoende zijn wij in staat om samen met u te komen tot de mooiste en beste behandeling voor uw vloer. Denk aan het aantal schuurbehandelingen en de juiste kleur. Ook bespreken we de mogelijkheden voor keuze uit olie, lak of hard-wax hetgeen het beste past bij uw vloer. Kies voor parket schuren Nieuwegein!

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Waarom parket schuren Nieuwegein

Uw parketvloer is u veel waard, het bepaald de sfeer in uw woning en daarom wilt u dat deze mooi egaal is zonder strepen of vlekken en precies in de kleur die u voor ogen heeft. Wij weten als geen ander hoe wij dit voor u kunnen realiseren en daarom is de keuze voor parket schuren Nieuwegein de juiste voor u. Wij schuren uw vloer 4 keer grondig met verschillende korrels, van grof naar fijn. We gebruiken de nieuwste schuurmachines en het schuren is dan ook stofvrij. Na het schuren van de vloer word deze gepolijst en gestofzuigd. De vloer is nu klaar om behandelt te worden met de door u gekozen kleur olie, lak of hard-wax. Wij zetten de vloer twee keer in de olie voor een optimale dekking. Kies voor parket schuren Nieuwegein en ga voor kwaliteit en het mooiste resultaat! Neem nu contact op met de Parketschuurspecialist.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Schuren en lakken de meest sterke van allemaal

Wanneer wij u vloer dus vakkundig hebben geschuurd kunt u kiezen om deze te laten lakken. Het voordeel van lak is dat deze na droging dus hard word en hierdoor water en vuil niet meer kan indringen in het parket. Vaak is men van mening dat lak enkel verkrijgbaar is in een glanzende variant maar niets is minder waar. Zo zijn er dus bijvoorbeeld ook zijde mat lakken te verkrijgen maar ook ultra matte lakken. Met name deze matte lakken zijn dus prachtig en hebben de uitstraling van een geoliede vloer met de de sterke eigenschappen van lak. Wenst u graag meer informatie omtrent het schuren en lakken van uw parketvloer? Neem dan dus gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvende offerte en een indicatieve prijs

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt via onze web-site dan ontvangt u van ons binnen 1 werkdag dus al een indicatie van de kosten. Deze is dus bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal vierkante meters, het type vloer, en of er wel of niet een velling kant gefreesd dient te worden. Wanneer u geïnteresseerd bent komen wij ook altijd even bij u langs op locatie om de vloer te inspecteren. Aan de hand hiervan kunnen wij u een definitieve prijs geven en uitvoer datum vastleggen. Uiteraard zijn we dan al samen tot de beste en mooiste oplossing van uw parketvloer gekomen.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche RijnBreukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Hilversum, Soest, Bunnik, Odijk, Zeist of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist! Wenst u liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een indicatieve prijs.

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES