Parket Schuren Nieuwegein

Werkzaam in Nieuwegein

37 jaar ervaring

Parket Schuren Nieuwegein
Parket Schuren Nieuwegein

Parket schuren Nieuwegein

Parket schuren Nieuwegein, wij regelen het! Is u parketvloer beschadigd, veroudert of heeft deze kringen en krassen? Dan is het tijd om deze te laten schuren en behandelen met olie, lak of hard-wax. Kiest u voor parket schuren in Nieuwegein dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Parketschuurspecialist is al 37 jaar actief in Nieuwegein en weet precies wat er nodig is om uw parketvloer er weer als nieuw te laten uitzien. Wanneer u contact met ons op neemt voor een vrijblijvende afspraak op locatie, dan komen we bij u langs om de vloer te inspecteren. Zodoende zijn wij in staat om samen met u te komen tot de mooiste en beste behandeling voor uw vloer. Denk aan het aantal schuurbehandelingen en de juiste kleur. Ook bespreken we de mogelijkheden voor keuze uit olie, lak of hard-wax hetgeen het beste past bij uw vloer. Kies voor parket schuren in Nieuwegein!

Waarom kiezen voor Parket schuur specialist®

Wij geven u altijd een vrijblijvend advies op maat voor het schuren en opnieuw behandelen van uw parketvloer.

• 
Oliën
• Lakken
• Hard-wax
• Reinigen

Bel ons nu voor een afspraak op: 030 227 2688Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw parketvloer te inspecteren en voorzien u van een vakkundig advies. Samen bespreken we de mogelijkheden qua behandelingen (olie, lak of hardwax) en kijken we naar de door u beoogde kleur middels de kleurstalen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Laat ons uw parket schuren en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Dick Pest

Dick Pest

Eigenaar | Meester Parketteur

Sinds 1985 is Dick Pest actief als parketteur met specialisaties in het leggen en renoveren van parketvloeren. Zijn ruime ervaring en passie voor houten vloeren maken Dick een échte specialist!

[/db_pb_team_member]

Professioneel uw parketvloer laten schuren in Nieuwegein

Uw parketvloer is u veel waard, het bepaald de sfeer in uw woning en daarom wilt u dat deze mooi egaal is zonder strepen of vlekken en precies in de kleur die u voor ogen heeft. Wij weten als geen ander hoe wij dit voor u kunnen realiseren en daarom is de keuze voor parket in schuren Nieuwegein de juiste voor u. Wij schuren uw vloer 4 keer grondig met verschillende korrels, van grof naar fijn. We gebruiken de nieuwste schuurmachines en het schuren is dan ook stofvrij. Na het schuren van de vloer word deze gepolijst en gestofzuigd. De vloer is nu klaar om behandelt te worden met de door u gekozen kleur olie, lak of hard-wax. Wij zetten de vloer twee keer in de olie voor een optimale dekking. Kies voor parket schuren in Nieuwegein en ga voor kwaliteit en het mooiste resultaat! Neem nu contact op met de Parketschuurspecialist.

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Schuren en lakken de meest sterke van allemaal

Wanneer wij u vloer dus vakkundig hebben geschuurd kunt u kiezen om deze te laten lakken. Het voordeel van lak is dat deze na droging dus hard word en hierdoor water en vuil niet meer kan indringen in het parket. Vaak is men van mening dat lak enkel verkrijgbaar is in een glanzende variant maar niets is minder waar. Zo zijn er dus bijvoorbeeld ook zijde mat lakken te verkrijgen maar ook ultra matte lakken.

Met name deze matte lakken zijn dus prachtig en hebben de uitstraling van een geoliede vloer met de de sterke eigenschappen van lak. Wenst u graag meer informatie omtrent het schuren en lakken van uw parketvloer? Neem dan dus gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvende offerte en een indicatieve prijs

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt via onze web-site dan ontvangt u van ons binnen 1 werkdag dus al een indicatie van de kosten. Deze is dus bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal vierkante meters, het type vloer, en of er wel of niet een velling kant gefreesd dient te worden.

Wanneer u geïnteresseerd bent komen wij ook altijd even bij u langs op locatie om de vloer te inspecteren. Aan de hand hiervan kunnen wij u een definitieve prijs geven en uitvoer datum vastleggen. Uiteraard zijn we dan al samen tot de beste en mooiste oplossing van uw parketvloer gekomen.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button