Parket Schuren Soest

Werkzaam in Soest

37 jaar ervaring

Parket Schuren Soest
Parket Schuren Soest

Parket schuren Soest

Parket schuren Soest, wij helpen u graag! Niets is zo aangenaam als een parketvloer die zowel qua stijl als kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Het onderhoud van die vloer speelt daarbij een erg grote rol, en is dan ook een taak die u best aan een professional overlaat. Als u in Soest of omstreken woont en uw houten vloer in een nieuw jasje wilt steken, dan bent u bij een team van ervaren parketteurs aan het juiste adres. Dankzij een professionele aanpak met het allerbeste materiaal, wordt het onderhoud van het parket efficiënt uitgevoerd. Met een betrouwbare en duurzame vloer als resultaat!

Parket schuren Soest: het belang van een inspectie

Parket schuren Soest is ongetwijfeld een van de beste diensten waar u beroep op kunt doen om uw vloer een niveau hoger te tillen, zowel qua van levensduur als kwaliteit en veiligheid. Het schuren van een parket mag dan wel eenvoudig lijken, als u weet wat het allemaal inhoudt wordt duidelijk dat er heel wat bij komt kijken. De vloer moet allereerst worden geïnspecteerd. De specialist gaat na hoe de vloer er blij ligt, wat de eventuele problemen zijn, waar de oneffenheden zich bevinden, enzovoort. Enkel door dit te doen is het mogelijk om bij de volgende stap de juiste aanpak te hanteren!

Professioneel uw parketvloer laten schuren in Soest

Zodra de parketteur een duidelijk beeld heeft van het parket en het probleem, gaat hij te werk. Eerst schuurt hij de oneffenheden weg met een geschikte schuurmachine. Bij grote schade zal dat een sterk apparaat zijn met een groter schuuroppervlak, terwijl bij kleine oneffenheden dan weer een fijner toestel wordt gebruikt. De parketteur werkt stapsgewijs om de vloer effen te maken. Eerst zorgt hij ervoor dat de opvallende, grote oneffenheden weggewerkt worden. Daarna worden de hoekjes en minder voor de hand liggende delen behandeld. Zodra de vloer is afgewerkt, analyseert de specialist het resultaat en kijkt hij of er nog aanpassingen gemaakt kunnen worden. In dit stadium is het mogelijk dat een extra behandeling wordt aangeraden (zoals het parket laten lakken of oliën, voor een optimale bescherming en look).

Parket schuren in Soest kan dus wel in twee woorden duidelijk gemaakt worden, om het werk effectief tot een goed einde te brengen is heel wat meer nodig. Nauwkeurigheid, geduld en kennis van werkwijzen en materialen zijn allemaal belangrijk om de kwaliteit van de vloer te garanderen!

Ervaar uw vloer weer als de eerste keer en neem contact op met Parketschuurspecialist® op: 030 227 2688 voor een vrijblijvende afspraak! Of kies voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte! Welke behandeling prefereert u?

• Schuren & oliën • Schuren & lakken • Schuren & hardwaxen

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Parket schuren en lakken of oliën

Natuurlijk biedt parket schuren Soest meer dan gewoon het schuren van uw parketvloer. Een specialist kan nog veel meer, en vindt dan ook voor elk probleem een gepaste oplossing.

Als de vloer snel wordt beschadigd en er oud uitziet, dan is het interessant om de vloer te laten lakken of oliën. Beide brengen natuurlijk een ander effect teweeg, maar ze gaan wel zorgen dat het parket optimaal is beschermd tegen schade ten gevolge van vallend meubilair, vocht, vuiligheid, enzovoort. Daarbij zorgt een lak- of olielaag ervoor dat de vloer er moderner en verzorgder uitziet – wat natuurlijk ook van belang is in de woning!

Parket schuren en waxen

Als uw parket dagelijks intensief wordt bewandeld en u er vaak met zware objecten overloopt, dan is het aangeraden wax te laten aanbrengen. Dit gebeurt in twee fases, waardoor ook de binnenzijde van de vloer optimaal is bestand tegen vocht, impacten en veroudering!

Het werk door een specialist laten doen

Parket schuren Soest en bijkomende behandelingen garanderen hoe dan ook dat uw vloer weer van topkwaliteit is. Doet u daarvoor beroep op een team professionals met ruim 37 jaar ervaring, dan zal het resultaat nog méér voldoen aan uw verwachtingen. Aarzel dus niet en neem contact op met uw specialist voor het parket schuren!

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button