Parket Renovatie

Werkzaam in Provincie Utrecht

37 jaar ervaring

Parket Renovatie
Parket Renovatie

Parket Renovatie door Parketschuurspecialist

Een parket renovatie: uw vloer zo goed als nieuw.
U maakt uw parket regelmatig goed schoon, maar toch ziet de vloer er niet meer zo netjes uit. Kleine vlekken kunt u wel wegpoetsen, maar beschadigingen kunt u niet verhelpen met een beetje schoonmaakmiddel. Is uw parketvloer beschadigd, dan kunt u deze beter laten renoveren. Parketschuurspecialist komt graag bij u langs om dit voor een aantrekkelijke prijs te doen.

Waarom een parket renovatie?

Door uw parketvloer te laten renoveren, ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit. Beschadigingen als deukjes en krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon en dit geeft een prachtig resultaat. Uw vloer kan weer jaren mee, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. Zelfs als er grote vochtplekken op uw vloer zitten, kunnen wij deze lelijke vlekken volledig verwijderen. Onze vloerexperts gaan pas naar huis als uw parketvloer er weer geweldig uit ziet.
Ook kunt u met een parket renovatie kleine kleurverschillen oplossen. Is een deel van uw vloer donkerder of juist lichter geworden, bijvoorbeeld door het felle licht van de zon? Dan lost Parketschuurspecialist® dit direct voor u op. Als onze ervaren parketteurs langs zijn geweest, ziet u geen enkel kleurverschil meer. Uw vloer is weer mooi egaal en dit geeft uw interieur een uniforme en rustige uitstraling.
Tot slot kunt u uw vloer ook laten renoveren als u niet meer tevreden bent over de kleur. Laat u uw parket schuren én lakken bij de parket renovatie, dan kunt u de vloerbedekking een hele andere kleur geven. U kunt de vloer bijvoorbeeld lichter maken, maar ook juist donkerder. Parketschuurspecialist® denkt graag met u mee bij het bepalen van de juiste kleur van uw parketvloer.
parket renovatie

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Een parket renovatie op maat

Parketschuurspecialist biedt een parket renovatie op maat aan. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat onze ervaren parketteurs precies met uw vloer mogen doen. Wij kunnen uw parket alleen schuren, maar ook schuren en lakken of schuren en oliën. En twijfelt u tussen parket schuren, parket schuren en lakken of parket schuren en oliën? Dan komen wij graag een keer bij u langs. Door uw vloer te bekijken, kunnen wij u precies vertellen welke behandeling het mooiste resultaat zal geven.

Goed om te weten: uw parketvloer schuren doen wij altijd stofvrij. Laat u uw parket renoveren door onze vloerexperts, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u vele dagen, weken of zelfs maanden lang nog stof in uw woning tegenkomt. Na ons bezoek ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u in uw gehele woning last heeft van vervelende stofvorming.

Uw parket laten renoveren door Parketschuurspecialist®

Wilt u uw parket laten renoveren met 37 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketschuurspecialist® aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 37 jaar actief in het vak en kunnen iedere vloer op het hoogste niveau renoveren. Zelfs als uw vloer ernstig beschadigd is, kunnen wij uw vloer weer zo goed als nieuw laten ogen. Wij komen langs voor een parket renovatie en hierna herkent u uw oude parketvloer niet meer terug. Parket schuren doen wij namelijk iedere dag jaar in jaar uit met veel passie en plezier.

Parketschuurspecialist® werkt alleen met ervaren parketteurs. Ook werken wij alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare middelen om uw vloer te behandelen. Door alleen met de beste mensen, de beste materialen en de beste middelen te werken, kunnen wij een prachtig resultaat garanderen.

Bent u benieuwd welke vloeren Parketschuurspecialist door de jaren heen gerenoveerd heeft? Ga dan naar onze website, want hier vindt u diverse foto’s van parketvloeren die wij gerenoveerd hebben. Door deze foto’s te bekijken, ziet u direct wat Parketschuurspecialist® eventueel ook voor u kan betekenen.

Direct een afspraak maken voor een renovatie

Wilt u uw beschadigde en versleten parketvloer een beurt geven? Neem dan contact met ons op. Wij zetten uw afspraak voor een parket renovatie graag in onze agenda. Voor u het weet, komen onze parketteurs bij u langs om uw parketvloer een grote beurt te geven. Na ons bezoek ziet uw vloer er weer prachtig uit.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button