030 227 2688 - BEL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE VLOERINSPECTIE OP LOCATIE info@parketschuurspecialist.nl

Parket Renovatie door Parketschuurspecialist

Een parket renovatie: uw vloer zo goed als nieuw.
U maakt uw parket regelmatig goed schoon, maar toch ziet de vloer er niet meer zo netjes uit. Kleine vlekken kunt u wel wegpoetsen, maar beschadigingen kunt u niet verhelpen met een beetje schoonmaakmiddel. Is uw parketvloer beschadigd, dan kunt u deze beter laten renoveren. Parketschuurspecialist komt graag bij u langs om dit voor een aantrekkelijke prijs te doen.

Waarom een parket renovatie?

Door uw parketvloer te laten renoveren, ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit. Beschadigingen als deukjes en krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon en dit geeft een prachtig resultaat. Uw vloer kan weer jaren mee, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. Zelfs als er grote vochtplekken op uw vloer zitten, kunnen wij deze lelijke vlekken volledig verwijderen. Onze vloerexperts gaan pas naar huis als uw parketvloer er weer geweldig uit ziet.

Ook kunt u met een parket renovatie kleine kleurverschillen oplossen. Is een deel van uw vloer donkerder of juist lichter geworden, bijvoorbeeld door het felle licht van de zon? Dan lost Parketschuurspecialist® dit direct voor u op. Als onze ervaren parketteurs langs zijn geweest, ziet u geen enkel kleurverschil meer. Uw vloer is weer mooi egaal en dit geeft uw interieur een uniforme en rustige uitstraling.

Tot slot kunt u uw vloer ook laten renoveren als u niet meer tevreden bent over de kleur. Laat u uw parket schuren én lakken bij de parket renovatie, dan kunt u de vloerbedekking een hele andere kleur geven. U kunt de vloer bijvoorbeeld lichter maken, maar ook juist donkerder. Parketschuurspecialist® denkt graag met u mee bij het bepalen van de juiste kleur van uw parketvloer.

Wanneer mijn parketvloer renoveren?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

Een parket renovatie op maat

Parketschuurspecialist biedt een parket renovatie op maat aan. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat onze ervaren parketteurs precies met uw vloer mogen doen. Wij kunnen uw parket alleen schuren, maar ook schuren en lakken of schuren en oliën. En twijfelt u tussen parket schuren, parket schuren en lakken of parket schuren en oliën? Dan komen wij graag een keer bij u langs. Door uw vloer te bekijken, kunnen wij u precies vertellen welke behandeling het mooiste resultaat zal geven.

Goed om te weten: uw parketvloer schuren doen wij altijd stofvrij. Laat u uw parket renoveren door onze vloerexperts, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u vele dagen, weken of zelfs maanden lang nog stof in uw woning tegenkomt. Na ons bezoek ziet uw vloer er weer zo goed als nieuw uit, zonder dat u in uw gehele woning last heeft van vervelende stofvorming.

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Uw parket laten renoveren door Parketschuurspecialist®

Wilt u uw parket laten renoveren met 30 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketschuurspecialist® aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in het vak en kunnen iedere vloer op het hoogste niveau renoveren. Zelfs als uw vloer ernstig beschadigd is, kunnen wij uw vloer weer zo goed als nieuw laten ogen. Wij komen langs voor een parket renovatie en hierna herkent u uw oude parketvloer niet meer terug. Parket schuren doen wij namelijk iedere dag jaar in jaar uit met veel passie en plezier.

Parketschuurspecialist® werkt alleen met ervaren parketteurs. Ook werken wij alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare middelen om uw vloer te behandelen. Door alleen met de beste mensen, de beste materialen en de beste middelen te werken, kunnen wij een prachtig resultaat garanderen.

Bent u benieuwd welke vloeren Parketschuurspecialist door de jaren heen gerenoveerd heeft? Ga dan naar onze website, want hier vindt u diverse foto’s van parketvloeren die wij gerenoveerd hebben. Door deze foto’s te bekijken, ziet u direct wat Parketschuurspecialist® eventueel ook voor u kan betekenen.

Direct een afspraak maken voor een renovatie

Wilt u uw beschadigde en versleten parketvloer een beurt geven? Neem dan contact met ons op. Wij zetten uw afspraak voor een parket renovatie graag in onze agenda. Voor u het weet, komen onze parketteurs bij u langs om uw parketvloer een grote beurt te geven. Na ons bezoek ziet uw vloer er weer prachtig uit.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of over onze parketteurs, voor u een afspraak maakt met Parketschuurspecialist? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht. Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Zeist, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Hilversum, Bunnik, Odijk, Leidscherijn of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist®!

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES