030 227 2688 - BEL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE VLOERINSPECTIE OP LOCATIE info@parketschuurspecialist.nl

Vloer schuren en oliën

Uw vloer schuren en oliën? Het onderhoud van een parketvloer houdt meer in dan de meeste mensen beseffen – en dat is dan ook waarom de hulp van een professional zo belangrijk is. Hoewel u natuurlijk heel wat zelf kunt doen om de duurzaamheid en kwaliteit van uw parket vloer te verbeteren op verschillende manieren, komt het er uiteindelijk op neer te vertrouwen op een specialist.

Deze biedt immers de best mogelijk aanpak bij het onderhoud van de vloer, wat het probleem ook mag zijn. Afhankelijk van de staat van de vloer, uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden gaat een expert anders te werk – maar altijd kunt u rekenen op kwaliteit en duurzaamheid!

Wanneer mijn parketvloer behandelen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

• u kleurverschil wil weg werken

De vloer schuren en oliën: wat houdt het in?

De vloer vormt de basis van de woning of het bedrijfspand, en het is dan ook de moeite waard hier genoeg aandacht en tijd aan te besteden. Enkel als u het parket in goede conditie houdt, zal het wooncomfort een nieuw niveau bereiken en behouden. De aanpak van een professional is hierbij onmisbaar, zeker bij een complexe opdracht als de vloer schuren en oliën.

Maar wat houdt deze behandeling precies in, en hoe garandeert een parketteur dat het resultaat zowel visueel aantrekkelijk als kwalitatief en duurzaam is? Een overzicht van de voordelen van een vloer schuren en oliën is hier wel van toepassing:

1. De vloer ziet er weer als nieuw uit

Bij de eerste stap van het onderhoud wordt de vloer vrijgemaakt van oneffenheden en beschadigingen. Deze kunnen doorheen de jaren ontstaan, en dat is normaal, maar ze beïnvloeden de veiligheid, het comfort én de uitstraling van het parket wel negatief. De specialist gebruikt echter een professionele schuurmachine om al deze oneffenheden weg te werken, met een gladde, effen vloer als resultaat!

2. Het parket is optimaal beschermd

Zowel dankzij het schuren zelf, als door toedoen van de olielaag die op de vloer wordt aangebracht, is het parket beter bestand tegen schade, veroudering en harde impacten van bijvoorbeeld vallend meubilair. Dergelijke zaken kunnen de levensduur en de kwaliteit van de vloer immers verminderen, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Het schuren weekt oneffenheden weg, en daardoor is de kans op verdere beschadiging veel kleiner. De olielaag werkt dan weer als een isolerende laag van de vloer, die hierdoor minder zal aftakelen door veroudering, verkleuring, enzovoort.

3. De vloer is veiliger om over te wandelen

Ten slotte, en dit is een vaak onderschat voordeel van de vloer schuren en oliën, zorgt deze aanpak ervoor dat het parket veel veiliger is om over te lopen. Uitstekende deeltjes en gebarsten stukken maken het risico op vallen alleen maar groter, zelfs als het gaat om een relatief klein probleem.

Juist doordat de vloer weer effen is en optimaal is beschermd door de olielaag, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid ervan. En dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan het comfort in de woning!

Vrijblijvende afspraak

Laat uw parket schuren en oliën, uw parket schuren en waxen of laat uw parket schuren lakken. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de parketteurs van parketschuurspecialist.nl staan altijd voor u klaar. Wij hebben een lokale dekking in de Provincie Utrecht en hebben 4 eigen parketteurs in dienst. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden omtrent uw parketvloer.

Vloer schuren en oliën door een professional

Bovenstaande zaken maken duidelijk dat onderhoud belangrijk is, maar nog belangrijker is dat u dit door een specialist laat doen. Deze beschikt immers over alle nodige kennis, materiaal en geduld om het werk goed ten einde te brengen – wat dat ook mag inhouden!

Uw vloer schuren en oliën is voor een team van gespecialiseerde parketteurs met 30 jaar ervaring geen uitdaging. Naast een deskundige aanpak (waarbij de vloer met wel 2 afzonderlijke olielagen wordt behandeld) kunt u bij de dienstverlening ook rekenen op een gratis inspectie van uw vloer, op locatie. Op die manier weet de expert perfect wat het probleem is, en natuurlijk hoe het kan worden opgelost!

Wij komen altijd eerst even vrijblijvende bij u langs op locatie om de vloer te inspecteren. Zo zijn wij in staat om een goed oordeel te kunnen geven over wat er mat de vloer dient te gebeuren. Aan de hand van de keuze voor het parket schuren in combinatie met de afwerking kunnen we dan een exacte prijs geven waarvoor wij het werk voor u kunnen uitvoeren. Dit doen wij door u binnen 24 uur een offerte per mail te sturen welke ook geheel vrijblijvende is. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met op met de Parketschuurspecialist.

U kunt ons ook altijd even bellen op +31(0)30 227 1672 voor een afspraak op locatie. Aan de hand van een vrijblijvende vloerinspectie ontvangt u een vakkundig advies en een vrijblijvende offerte.

‘Al ruim 30 jaar schuren en behandelen wij parketvloeren voor zowel particulieren als bedrijven’

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht. Ook in de steden en dorpen in een straal van 35km zijn onze parket meesters actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor parketvloer schuren in Houten, Maarssen, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Zeist, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Hilversum, Bunnik, Odijk, Leidscherijn of elders in de provincie Utrecht? Ons team van specialisten staan voor u klaar! Bel direct met de Parketschuurspecialist!

Parketschuurspecialist®

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES