Vloer Schuren en Oliën

Werkzaam in Provincie Utrecht

37 jaar ervaring

Vloer Schuren en Oliën
Vloer Schuren en Oliën

Vloer schuren en oliën

Uw vloer schuren en oliën? Het onderhoud van een parketvloer houdt meer in dan de meeste mensen beseffen – en dat is dan ook waarom de hulp van een professional zo belangrijk is. Hoewel u natuurlijk heel wat zelf kunt doen om de duurzaamheid en kwaliteit van uw parket vloer te verbeteren op verschillende manieren, komt het er uiteindelijk op neer te vertrouwen op een specialist. Deze biedt immers de best mogelijk aanpak bij het onderhoud van de vloer, wat het probleem ook mag zijn. Afhankelijk van de staat van de vloer, uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden gaat een expert anders te werk – maar altijd kunt u rekenen op kwaliteit en duurzaamheid!

De vloer schuren en oliën: wat houdt het in?

De vloer vormt de basis van de woning of het bedrijfspand, en het is dan ook de moeite waard hier genoeg aandacht en tijd aan te besteden. Enkel als u het parket in goede conditie houdt, zal het wooncomfort een nieuw niveau bereiken en behouden. De aanpak van een professional is hierbij onmisbaar, zeker bij een complexe opdracht als de vloer schuren en oliën.

Maar wat houdt deze behandeling precies in, en hoe garandeert een parketteur dat het resultaat zowel visueel aantrekkelijk als kwalitatief en duurzaam is? Een overzicht van de voordelen van een vloer schuren en oliën is hier wel van toepassing:

1. De vloer ziet er weer als nieuw uit

Bij de eerste stap van het onderhoud wordt de vloer vrijgemaakt van oneffenheden en beschadigingen. Deze kunnen doorheen de jaren ontstaan, en dat is normaal, maar ze beïnvloeden de veiligheid, het comfort én de uitstraling van het parket wel negatief. De specialist gebruikt echter een professionele schuurmachine om al deze oneffenheden weg te werken, met een gladde, effen vloer als resultaat!

2. Het parket is optimaal beschermd

Zowel dankzij het schuren zelf, als door toedoen van de olielaag die op de vloer wordt aangebracht, is het parket beter bestand tegen schade, veroudering en harde impacten van bijvoorbeeld vallend meubilair. Dergelijke zaken kunnen de levensduur en de kwaliteit van de vloer immers verminderen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Het schuren weekt oneffenheden weg, en daardoor is de kans op verdere beschadiging veel kleiner. De olielaag werkt dan weer als een isolerende laag van de vloer, die hierdoor minder zal aftakelen door veroudering, verkleuring, enzovoort.

3. De vloer is veiliger om over te wandelen

Ten slotte, en dit is een vaak onderschat voordeel van de vloer schuren en oliën, zorgt deze aanpak ervoor dat het parket veel veiliger is om over te lopen. Uitstekende deeltjes en gebarsten stukken maken het risico op vallen alleen maar groter, zelfs als het gaat om een relatief klein probleem.

Vloer Schuren en Oliën

Parket Oliën

$

Parket Lakken

$

Hardwax Olie

$

Vloer schuren en oliën door een professional

Bovenstaande zaken maken duidelijk dat onderhoud belangrijk is, maar nog belangrijker is dat u dit door een specialist laat doen. Deze beschikt immers over alle nodige kennis, materiaal en geduld om het werk goed ten einde te brengen – wat dat ook mag inhouden!

Uw vloer schuren en oliën is voor een team van gespecialiseerde parketteurs met 37 jaar ervaring geen uitdaging. Naast een deskundige aanpak (waarbij de vloer met wel 2 afzonderlijke olielagen wordt behandeld) kunt u bij de dienstverlening ook rekenen op een gratis inspectie van uw vloer, op locatie. Op die manier weet de expert perfect wat het probleem is, en natuurlijk hoe het kan worden opgelost!

Wij komen altijd eerst even vrijblijvende bij u langs op locatie om de vloer te inspecteren. Zo zijn wij in staat om een goed oordeel te kunnen geven over wat er mat de vloer dient te gebeuren. Aan de hand van de keuze voor het parket schuren in combinatie met de afwerking kunnen we dan een exacte prijs geven waarvoor wij het werk voor u kunnen uitvoeren. Dit doen wij door u binnen 24 uur een offerte per mail te sturen welke ook geheel vrijblijvende is. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met op met de Parketschuurspecialist.

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan

=

Ons werkgebied in en rondom Utrecht:

Onze naam zegt het natuurlijk al maar wij richten ons niet alleen tot de stad Utrecht.Ook in de steden en dorpen in een straal van 20 km zijn onze parket meesters dus actief in het schuren van parket en het behandelen hiervan. Bent u opzoek naar een bedrijf voor het schuren van uw vloer in Houten, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Amersfoort, Baarn, Nieuwegein, Utrecht, Leidsche Rijn, Doorn, Breukelen, Vianen, Bilthoven, Woerden, Loosdrecht, Bunnik, Soest, Odijk, Zeist of elders in de provincie UtrechtOns team van staat voor u klaar! Bel direct met Parketschuurspecialist! Liever direct een prijsindicatie te ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan een z.s.m. een indicatieve prijs.

Laten we uw vloer een tweede leven geven!

Plan nu een vrijblijvende vloerinspectie in bij u op locatie en ontvang een vakkundig advies

Bel ons

LIEVER DOOR ONS WORDEN TERUG GEBELD?

=

Call Now Button